Nyhedsbrev nr. 3 - den 24. marts 2021

nyhedsbrev-header

Kommende begivenheder:

10. april: Arbejdsdag på banen

17. april: Generalforsamling - flyttes til en senere dato

18. april: Åbningsmatch - Derbymatch

En forårshilsen


Kære medlemmer,


Vi er golfspillere, og det kan vi være rigtig glade for. Vi kan udøve vores sport næsten som under normale omstændigheder. Vi kan nyde spillet, den friske luft, samværet med vores spillemakkere og vores skønne baner. Vi er heldige.
Det er en fornøjelse at gå på banerne, hvad enten man vælger 18-hulsbanen eller 9-hulsbanen. Begge baner står allerede nu rigtig flot. Greenkeeperne har arbejdet intenst hele vinteren, til dels godt hjulpet af frivillige, og resultatet kan tydeligt ses. Hvis ikke du allerede har været ude, så glæd dig.
I klubhuset er også sket en masse i løbet af vinteren. Glæd jer til at se, hvordan Benny har indrettet Café Solvogn. Det lille lokale ved siden af cafeen er blevet renoveret og fremstår hyggeligt og pænt. ”Rødderne” har været i gang omkring klubhuset, som ser pænt og indbydende ud med blomster i krukkerne.
Vi er også heldige, at der er stor interesse for golf i Danmark i øjeblikket. Vores medlemstal stiger, og det er glædeligt. Sammenlignet med samme tid sidste år har vi 78 flere medlemmer. Det er virkeligt flot og tegner godt for året som helhed.
Selvfølgelig er der ting, vi endnu ikke kan gennemføre. Vores traditionsrige standerhejsning og efterfølgende arbejdsdag kan vi ikke gennemføre 1:1. Vi gennemfører, det vi kan. Det kan I læse om andetsteds i dette Nyhedsbrev. Klubberne-i-klubben kan ikke afholde deres festlige åbninger af sæsonen, men det indhenter de senere. Vi må undvære Benny’s dejlige mad lidt endnu, men vi håber, at vi i midten af april igen kan glæde os til at afslutte en runde på ”19. hul”. Det bliver nok heller ikke muligt at gennemføre vores ordinære generalforsamling som planlagt. Det orienterer vi om i indkaldelsen til generalforsamlingen, som udsendes i denne uge.
I skrivende stund ser det ud til, at vi om et par måneder kan glæde os over, at såvel selve golfspillet som alt det, der også hører med, igen kan nydes i fulde drag. Det glæder vi os alle til – og imens fryder vi os over at mødes på banen.


Med venlig golf-hilsen,
Ingelise Badsted
Formand

Arbejdsdag og standerhejsning

Vi bibeholder arbejdsdagen den 10. april og der vil kun være arbejde udendørs. Det vil primært være banen, som har dagens fokus - der er stadig mange opgaver, som kan løses. Der mangler stadigvæk en del klipning og beskæring, oprydning i underskov, opsamling af steen i bunker, osv.. - skriv jer på i i GolfBox (klik på tilmelding herunder) og svar på de simple spørgsmål. Desværre er det nødvendigt at annullere standerhejsningen jf. forsamlingsforbuddet.

Frivillig arbejdsdag på banen var en stor succes

Søndag den 14. marts stod 45 frivillige klar med forskelligt værktøj, med et mål for øje: At gøre vores bane hurtigere at spille og samtidg forskønne, klippe og skære, de steder som ikke var blevet plejet i en del år. Dagen var meget vellykket og der blev nået meget. Tusinde tak til alle som mødte op på denne fantastiske dag. Vi håber alle andre også nyder resultatet af arbejdet. Billeder fra dagen kan ses på dette link

https://photos.app.goo.gl/mRZGnvb4H7ZiBSxK8


Banearbejde foto
Plakat eller flyer Golfens Dag 2021 skabelon

Golfens dag 25. april

Igen i år afholder vi Golfens dag, som er en landsdækkende rekrutteringsdag for nye golfere.

Så inviter din nabo, ven, mand, kone, kæreste, søn, datter og få dem introduceret til golf. I år er der også mulighed for at børn kan være med, så de er meget velkommne. Juniorafdelingen sætter børnene igang, imens de voksne prøver at ramme kuglen.

Tilmelding er nødvendig til sekretariatet på sek@odsherredgolf.dk eller tlf. 59302076. Læs mere her https://www.odsherredgolf.dk/nyhed/proev-golf-gratis-golfens-dag-25-april/

Røddernes arbejdsdag

Lørdag den 20. marts havde "Rødderne" coronavenlig arbejdsdag.

- så nu er der gjort forårsrent i krukker og bede. Tak til June, Svend, Ingrid, Karin, Per, Lene og Vibeke for flotte arbejde samt tak for god forplejning til Jette. Se det smukke resultat på billederne herunder.

Røddernes arbejdsdag
WHS
Træningsareal
lavt hcp

Tællende runder

Det er igen muligt at spille tællende runder på begge baner - så indberet alt det du kan, så du får det korrekte handicap - det er vigtigt til det nye WHS handicapsystem

Hele trænings-arealet åbner

Torsdag den 25. marts er hele træningsaralet, inkl. boldmaskine, Short Game Bane og puttinggreen åbent. Der er samtidig nye bolde og måtter på driving range

Er dit nye HCP. meget lavt?

Så kan forklaringen være følgende: Har du indberettet under 5 runder i GolfBox fra 2018- 2020, vil GolfBox beregne dit hcp. udfra den laveste runde -2 slag. Løsning:
Inberet alle de runder du kan, så vil dit hcp. hurtigt blive tilrettet din spilleform

Foyeren åbner mandag den 29. marts - med restriktioner

Fra på mandag er det igen muligt at bekræfte tider, betale og udskrive scorekort i foyeren. Dog med den begrænsning at der max er 2 personer i foyeren ad gangen, og at der afsprittes inden skærme berøres - læs venligst skiltene som bliver opstillet ved indgangen

Medlemmer pr. 2403

Nye medlemmer

Medlemstilgangen er allerede godt i gang og det tegner godt (billede til venstre) pt. er der indmeldt 20 fuldtids-medlemmer, 14 flex-medlemmer, 15 prøve-medlemmer.

Husk at byde velkommen til de nye medlemmer når I møder dem på runden , bagrummet eller i Café Solvogn.

odsherred_golfklub_logo
prøvemedlem
Seniorklub 1
Seniorklub 2

Seniorklubben – også noget for dig?

Er du kvinde 50+ eller mand 55+, og er godt golfspil og hyggeligt socialt samvær noget for dig, så meld dig ind i Seniorklubben og bliv en del af vores fællesskab.

Du kan spille både på 9 huls (max. handicap 54) og 18 huls banen. (max. handicap 45)

1. april starter vi sæsonen med vores gennemgående fredagsturnering. Vi arrangerer forskellige ”hygge” turneringer og ture til Sverige og Jylland, hen over sæsonen, ligesom vi har venskabsturneringer med Kalundborg og Dragsholm golfklubber. (Vores åbningsturnering 9.april er desværre aflyst – grundet Corona)

Se mere på vores hjemmeside www.solvogngolf.dk, hvor du også kan indmelde dig.

Link til Seniorklubbens brochure for 2021: Opslag Brochure 2021 senior.pdf (solvogngolf.dk)

Vi - 180 medlemmer - glæder os til at byde dig velkommen i Seniorklubben.

herreklubben

HERREKLUBBEN 2021

Så er programmet klar for 2021, og Herreklubben kan igen byde tidligere og ikke mindst nye medlemmer, velkommen til en sæson med mange muligheder for herlige golfrunder i godt selskab. Herreklubben spiller hver onsdag fra starten af april og frem til slutningen af september, og vi spiller både formiddag og eftermiddag.

Herreklubben er for alle herrer som er fyldt 21 år og har banetilladelse til den store bane. Vi dyster i mange forskellige spilleformater, så der er udfordringer for alle. En gang om måneden har vi fælles gunstart med efterfølgende spisning. Vi arrangerer turneringer med venskabsklubber og andre klubber i Odsherred Golfklub. Desuden arrangeres en efterårstur, på 1- 2 dage, hvor der spilles på fremmede baner og hygges på hotellet. Den årlige julefrokost plejer også at være en festlig affære

Vi har en separat turnering hver onsdag, hvor der spilles om fine præmier og der spilles om point til Order Of Merit, så vi hvert år kan kåre en HERREKLUBS Klubmester.

Herreklubben har ca. 45 medlemmer og har plads til mange flere. Så er du endnu ikke medlem, men har lyst til at prøve at spille med os, er du meget velkommen til at kontakte klubbens formand Henrik Andersen på tlf. 2962 5113 eller på mail senior.henrik@gmail.com.Du er velkommen til en "prøverunde" med herreklubben, så kan du selv vurdere, inden du melder dig ind.

Læs mere på vores hjemmeside: http://www.odsherred.org/


Vi glæder os til at begynde sæsonen onsdag d. 7. april

TURNERINGUDVALGET 2021.

Programmet er klar, og Turneringsudvalget i Odsherred Golfklub kan igen i 2021 tilbyde klubbens medlemmer et varieret udbud af turneringer. Og som i de tidligere år, har vi samlet en beskrivelse af alle turneringerne i en folder som I kan finde i Foyeren i klubben.

Alle turneringerne er åbnet for tilmelding på GolfBox. Det er også på GolfBox I kan læse meget mere om de enkelte turneringer, såsom indhold, handicapkrav, pris m.m. Der afholdes turneringer på alle baner og de henvender sig til alle.

Nogle turneringer er de velkendte, men vi har også nogle nyheder i 2021.

I mange år, har vi åbnet sæsonens turneringer med en Flagspils turnering, men nu er tiden inde til at prøve noget nyt. Der er afholdes en DERBY turnering over 9 huller. Et spilleformat som er gået lidt i ”glemmebogen”, men som vi nu tager op igen. I kan læse om turneringen i folderen eller på GolfBox.

Og så udvider vi Klubmesterskaberne, idet vi 2021 også skal finde nogle Klubmestre på 9-hulsbanen.

Vi er stadig underlagt Corona, og vi tager alle de forbehold og forholdsregler som til enhver tid vil være gældende, så klubbens turneringer kan gennemføres med så mange planlagte elementer som muligt. Turneringer gennemføres kun når det er sikkert for alle, og vi håber derfor, at så mange medlemmer som muligt har lyst til at deltage.


Vel mødt til Turneringer i Odsherred Golfklub.

Derby

Klik på billedet herover, for at tilmede dig turneringen


Påskemenu - Take Away?

Orker du ikke selv at lave påskefrokosten, men gerne vil have lidt lækkert? så se Take Away menuen fra Café Solvogn herunder

Påskefrokost

Cremet karry-/ingefærsild samt urter.


torskenuggets sauce tatarer og rødbedespirer


Laksetatar med æbler og dild.


Hønsesalat med grønne asparges og bacon


Røget culotte med røræg og purløg


Mørbradbøf med champignon a la crème


Kalve-/lammefrikadeller og marinerede kartofler


Brie ledsaget af syltede nødder og rabarberkompot.


Brød samt smør og fedt.

Min. 2 kuverter

245,00 pr. kuvert

Kontant eller mobilepay.

Tlf.

51 81 44 14

Kan afhentes alle påskedage mellem kl.12 og 13 i Cafe Solvogn eller på Holbæk Slot.

Cafe solvogn
egekilde
mosby-vine-1
Royal-Unibrew-Faxe-Kondi-1
nybolig
jordbeton
danbolig
Dorte-Skilte
dragsholmsparekasse
kimbours
Nykøbing-Autoservice-450x286
Rørvig-Byg-1024x346
skousen
minkoebmand
sans-hårdesign-2020
kell-andersen-logo-1
odsherredelservice
låsesmeden
Bjørn-Merlung-JPG-2-1024x467
EDCNYKØBING-1
Cafe-Solvogn-logo
damborg
hoejby-auto
royal_unibrew_rgb_128x128
toyota
f24
superbrugsen
vending
Revida-logo-mellem
golfexperten
odsherred-marineservice
hotelhoejbysoe
jan-edvardsen-1024x422
Egebjerg-Købmandsgaard-pdf-450x154
Odsherred Golfklub
facebook website