Tidsbestilling

Regler for tidsbestilling:

Baneanlægget er åbent fra solopgang til solnedgang. Du kan bestille tid på forhånd, men du kan også reservere tid ved fremmøde og checkin, såfremt der er ledigt.

IMG_2971Reservation af tider foretages via GolfBox og reservation af en tid kan foretages op til 14 dage før spilledagen. Hvis du bestiller tid på forhånd, gælder følgende: Du kan bestille en tid indtil 15 minutter før start på 1. tee. Alle bestilte tider skal bekræftes på skærmen i klubhuset senest 15 minutter før start (tidligst 2 timer før start). Bekræfter du ikke dit fremmøde i tide, bortfalder reservationen, tiden frigives, og må benyttes af andre spillere. Klubbens baneservice kan på visse dage være behjælpelig som starterfunktion for at sikre et godt baneflow.

Handicapbegrænsning:

Greenfeespillere med personligt handicap på max. 42,0 har adgang til banen. Greenfeespillere med personligt hcp på 42,1 – 54 har mulighed for at bestille tid via sekretariatet, som kan give dispensation, såfremt det vurderes at flowet på banen kan holdes og medspillere er behjælpelige hermed. Disse dispensationer vil primært kunne gives i ydertiderne i højsæsonen.

Print Friendly, PDF & Email