Begynder golf

Golf for begyndere i Odsherred Golfklub

Mangler du en sport, der kan give dig frisk luft og socialt samvær? Hos Odsherred Golfklub ønsker vi at danne rammerne for et sted, hvor golf for begyndere er nemt og hyggeligt. Her kan du nyde en sport, der gavner din sundhed, og som samtidig skaber et fællesskab for dig og andre golfspillere. Vi afholder forskellige arrangementer, så du kan komme i gang på en stille og rolig måde og lære spillets regler.

 

Få en måneds prøvemedlemskab

Vi har sammensat et prøvemedlemskab til dig, der gerne vil prøve golf for begyndere. Det indebærer alt, hvad der skal til for at give dig en smagsprøve på sporten. Herunder hører følgende:

  • En velkomstpakke med information om klubben og prøvemedlemskort.
  • Lån af  golfudstyr i hele perioden.
  • 2 undervisningsgange hos klubbens pro på hold med max 4 deltagere..
  • Fri brug af bolde, frit brug af træningsanlægget samt af vores 9-hulsbane.
  • Mulighed for deltagelse i ugentlig fællestræning til golfkørekort. Her lærer du forskellige slag og regler for spillet samt omgangen på banen og i golfklubben. Dette foregår onsdag og lørdag eftermiddag.
  • Deltagelse i begynderafdelingens arrangementer hver mandag eftermiddag, for eksempel ”spil-sammen”.

Du kan starte dit prøvemedlemskab den dag, der passer dig bedst. Når medlemskabet udløber, hjælper vi dig med at få et fast medlemskab, så du kan blive en del af vores fællesskab hos Odsherred Golfklub. Læs mere om vores medlemsformer og priser.

 

Kom og prøv begynder golf

Golf for begyndere i Odsherred

Hvis du har lyst til at spille golf for en enkelt dag, eller gerne vil introducere sporten til venner eller familie, så kan du komme og prøve vores Pay and Play. Det kan være en sjov aktivitet på en sommerdag, men det kan også give dig en ide om, hvorvidt du har lyst til at begynde at spille golf hos os. I forhold til golf for begyndere, så tilbyder vi forskellige aktiviteter, som du kan lave sammen med andre begyndere.

 

Spil-sammen og andre begynderaktiviteter

For at skabe et rum for socialt samvær for både nye og gamle medlemmer, arrangerer vi forskellige aktiviteter. Disse bidrager til at ryste folk sammen, så golf bliver et sted med mulighed for både sport, frisk luft og hygge. En af aktiviteterne kalder vi ”spil-sammen”. Her bliver deltagerne inddelt i hold efter niveau og golf-status, hvorefter vi spiller på 9-huls- og 18-hulsbanen. Efterfølgende mødes vi i klubhuset og snakker om dagens spil, spørgsmål til regler eller andet. Andre aktiviteter er for eksempel regelaftener, turneringer og fælles hulspil. Vi afholder også en afslutningsturnering, når sæsonen slutter. Alt dette kan du høre mere om, når du besøger os.

 

Find ud af om golf er noget for dig

Hvis du har fået lyst til at prøve golf for begyndere hos os, så er du altid velkommen til at kigge forbi og høre mere. Hvis du har spørgsmål eller mangler information kan du også ringe til os på telefon 59 30 20 76 eller skrive en mail til sek@odsherredgolf.dk. Vi glæder os til at tage imod dig.

Print Friendly, PDF & Email