Mænd og Golf

Kom og lær at spille golf sammen med andre mænd!

 

Mænd og Golf er nyt initiativ i Odsherred Golf Klub, hvor du kan prøve et medlemskab i 6 uger og i den tid lære at begå dig på en golfbane.

Du vil gennemgå træning i alle dele af golfspillet og sammen med andre mænd komme ud og spille på Odsherred golfklubs flotte 9-hullers bane. Hele forløbet krydres med regelundervisning med Stegt Flæsk og Persillesovs i pausen, vinsmagning.  socialt samvær efter træning/spil,  i Cafe Solvogn, som har en forrygende udsigt over klubbens 18-hulsbane.

Efter kurset, som holdes hver onsdag kl. 16.00 og lørdag kl. 11.00 er du klar til at spille en hyggelig runde golf med de andre deltagere på kurset. Hver træningsdag består af 1 times undervisning af klubbens træner Preben Daa og bagefter er der mulighed for at spille på 9-hulsbanen.

Når de 6 uger er gået vil du få et godt tilbud på at fortsætte medlemskabet, så du kan fortsætte din rejse med at blive en bedre golfspiller sammen med de hyggelige medspillere, du har lært at kende under kurset. Den sidste dag på kurset afholdes en hyggeturnering og derefter er der udlevering af deltagerbevis og en frivillig afsluttende middag.

Første kursusdag er onsdag den 14. april kl. 15.30 til en kort introduktion inden træningen starter kl. 16.00.

Bemærk maks. 12 pladser efter princippet “først til mølle” – kurset henvender sig kun til nybegyndere, som ikke er medlem af en Golfklub.

Hent brochure Mænd og golf flyer 2021

Tilmelding skal foretages ved henvendelse til Odsherred golfklubs sekretariat Tlf: 59302076 eller Mail: sek@odsherredgolf.dk

Print Friendly, PDF & Email