Prøvemedlemskab

Prøvemedlemskab i Odsherred Golfklub

Golfmedlemskab i Odsherred

Kom godt i gang med dit nye golfmedlemskab

Odsherred Golfklub tilbyder en smagsprøve på golf – et prøvemedlemskab til golf for begyndere. Prøvemedlemskabet er et medlemskab, der giver dig mulighed for lige at prøve det hele lidt af, inden den endelige beslutning om et rigtigt golfmedlemskab træffes. Du vil have god tid til at træne og spille, møde andre golfspillere, tage venner med og blive fuldstændig bidt af golf – Og vi skal nok støtte dig hele vejen. Med et prøvemedlemskab kan du få tilknyttet en mentor, som vil følge dig i prøveperioden og som du altid kan få råd og hjælp af.

Prøvemedlemskabet er udformet således, at det giver den helt nye golfspiller de bedste betingelser for en god start på en ny hobby. Prøvemedlemskabet kan derfor heller ikke gentegnes.

 

Golfmedlemskab for nybegyndere

1 måneds prøvemedlemskab omfatter:

  • 2 x lektioner hos klubbens pro (max 4 pers.).
  • Mulighed for lån af golfudstyr i hele perioden
  • Mentor, der kan introducere dig for klubben
  • Frie bolde
  • Frit spil på 9-hulsbanen
  • Fri brug af træningsanlæg
  • Ugentlig fællestræning til banetilladelse (onsdage, lørdag, søndage)
  • Deltagelse i begynderafdelingens arrangementer (mandag eftermiddag)
  • Velkomstpakke med information om klubben og medlemskort
  • Opstart på valgfri dato

Prøvemedlemskabet kan kun oprettes af voksne personer, som ikke har spillet golf før.

Har du været medlem af en klub tidligere, kan vi tilbyde dig en anden form for medlemskab.

 

Golfmedlemskab – Alt dette får du for 499 kr.

Når prøvemedlemskabet udløber, hjælper vi dig “rigtigt” ind i klubben med et fast golfmedlemskab.

Golfmedlemskab i oddsherred golfklub

Spiller du allerede golf i en anden klub, ønsker du adgang til 18-hulsbanen eller et DGU-kort, har vi andre attraktive tilbud til dig. Se mere under medlemskaber.  Hvis du efter endt prøvemedlemskab og bestået golfkørekort, ikke ønsker at melde dig ind i Odsherred Golfklub, kan du mod betaling af kr. 1.000,- få udstedt dokumentation for bestået golfkørekort til brug i anden golfklub.

 

Fast medlemskab fra 2.950 kr.

I Odsherred Golfklub tilbyder vi et golfmedlemskab til 9-hulsbanen, som omfatter 7 par 3-huller og 2 par 4-huller af spændende og varierende karakter. Når du er blevet godt bekendt med golf og har tilegnet dig nogle færdigheder, kan vi anbefale, at du starter med dette golf medlemskab. Det giver både adgang til en lækker, men overskuelig golfbane, alle medlemsfordelene (fællestræning, klubarrangementer, socialt fællesskab, bagskab, m.m.). Du får også mulighed for at erhverve et DGU-kort, som er dit bevis for dine færdigheder, når du vil ud og prøve andre baner. Med dette medlemskab kan du spille så meget du har lyst til på 9-hulsbanen alle ugens dage, og du må naturligvis også benytte træningsfaciliteterne. Medlemskabet på 9-hulsbanen kalder vi for “9-hulsbanemedlemskab”.   Du kan læse om det, og de øvrige medlemskaber her.

 

Kontakt sekretariatet på telefon 59 30 20 76 eller via mail: sek@odsherredgolf.dk og få flere oplysninger.

Print Friendly, PDF & Email