Albatros i parturneringen

Weekendens parturnering i Odsherred Golfklub bød på noget så sjældent som en albatros og så oven i købet på hul 1. Den dygtige spiller var Dan Jensen, der også med de sjældne 5 stableford-point på ét hul lagde grunden til den senere sejr sammen med sin medspiller, Birger Hansen.

Når man er elite-spiller og kun har et handicap-slag at gøre godt med på sin runde, så er det meget sjældent, at man scorer 5 stableford-point på et enkelt hul. Men det gjorde klubbens i øjeblikket bedste spiller, Dan Jensen, da han lagde ud med brask og bram på sin runde i weekendens parturnering. På hul 1 har han ikke nogen ekstraslag, så en par giver 2 point, en birdie giver 3 point, en eagle giver 4 point, når man som Dan gjorde, lægger bolden i på to slag, så er der 5 point på kontoen. Tillykke med den meget sjældne albatros.

De 5 point lagde grunden til en superrunde for ham og hans makker, Birger Hansen (kendt som den ene halvdel af 3. holdets og OdGK’s ”ondeste foursome”). De to supplerede hinanden suverænt og vandt turneringen med i alt 44 point. På de efterfølgende pladser fulgte Solveig og Helge Kristiansen med 42 point samt Peter Olskær Hansen og Arne Akselbo med 41 point.

I alt trodsede 48 spillere det smukke, men kølige forårsvejr, og udover de ovenstående præmiemodtagere, så modtog Jan Kaas og Kenn Bannebjerg flotte præmier fra SuperBrugsen for at have været nærmeste flaget på henholdsvis hul 5 og 16.

Print Friendly, PDF & Email