KORTBANEN: Alle 9 huller er åbne

I dag, torsdag den 14. juni, 2012, åbner Odsherred Golfklub op for spil på den nye kortbane. Klubben har indtil nu haft 6 meget fine huller, som kunne bruges til kortbanespillere, men fra på torsdag er der åbnet op for yderligere 3 huller.

Kortbanen har således nu 9 huller. Og det er spændende og udfordrende huller, som kan benyttes både af øvede spillere og af nybegyndere. Øvede spillere kan benytte kortbanen med stort udbytte, fordi den er ”rated”, hvilket betyder, at der er et udregnet handicap pr. hul, og man kan således spille nøjagtigt som på den store bane – med mulighed for beregning af stablefordpoints og med mulighed for egentlige matcher.

Men ikke mindst er kortbanen også beregnet til de helt uøvede spillere. Det er en rigtig godt sted at få trænet og øvet. Alle, der kunne tænke sig at prøve at spille golf, har nu mulighed for at prøve vores 9-hullers kortbane. Der er mulighed for både at spille såkaldt ”pay and play” golf, men også for at få et egentligt medlemskab af kortbanen, således at man kan spille på banen så ofte, man vil.

Endelig – og ikke mindst – giver den nye kortbane også mulighed for, at golfklubbens medlemmer kan hygge sig og turnere på kortbanen, hvis den store bane skulle være lukket p.gr.a. turneringer, arrangementer eller lignende.

I Odsherreds Golfklub glæder vi os til at modtage alle, der interesserer sig for golf. Det er dejligt at kunne tilbyde alle, også de spillere, som endnu ikke har fået banetilladelse, en mulighed for at prøve kræfter alt ud i golfspillet på en bane, som rummer de fleste af golfspillets udfordringer.

Vh.
Leif Egholm,
Formand, Odsherred Golfklub

SE BILLEDER, SCOREKORT OG HULFORLØB HER UNDER

Herrernes teested på hul 1 er trukket helt tilbage til tennisbanen, så sværhedsgraden er øget betragteligt
Det nye hul 6 bliver noget af en udfordring, hvor bolden skal landes på en lille green 183 meter ned af bakke fra herrernes teested
Teestedet for herrerne på hul 5 er trukket helt tilbage i skoven
For enden af drivingrange bliver der sat hegn op, så teestederne til det nye hul 7 er beskyttet

Der er etableret en ny sti op til hul 8 fra hul 7, der har green i hjørnet af den gamle fodboldbane

Det tidligere hul 6 er nu blevet til hul 8, men er lige så krævende som hidtil
Det nye scorekort
Hulforløbet

Print Friendly, PDF & Email