Bekend dine synder….!

Vi kender det alle sammen – den forbandede lille golfbold skal lige have lidt ekstra gas for at nå green, og så river, hæler eller flækker man den stærkt og med 7 mio. km/t til venstre.

Det var nok noget i den retning, der skete i den 18. april, for en spiller på vores 14. hul på et tidspunkt mellem kl. 12 og 14.30. Normalt bliver der råbt fore og så sker der ikke så meget mere.

Som det tydeligt fremgår, har der været stor kraft på, da uheldet skete

Men i mandags var resultatet mere uheldigt, da bolden havnede helt ovre på Starks parkeringsplads – dybt out of bounds. Heldigvis kom ingen mennesker til skade, men det gjorde derimod bagruden i Claus Randklev Jensens Volvo, og som billederne her dokumenterer, så er der altså ikke tale om en bold, der bare kom trillende, men derimod én med en utrolig gennemslagskraft.

Én ting er, at det er farligt. En anden er, at ”synderen” ikke har meldt sig. Og det hænger ikke helt sammen med den civiliserethed og konduite, som vi ellers gerne vil bryste os med, at golfspillere har.

Man kan kun takke gud eller hvem man ellers tror på for, at der ikke sad et barn eller en anden passagerer på bagsædet !!

det skal hermed stærkt indskærpes, at hvis uheldet er ude, er der kun én ting at gøre: bekende sin brøde. Det kan gøres på to måder: enten ved at henvende sig til den forurettede direkte eller, hvis det ikke er muligt, at henvende sig i sekretariatet. Klubben er forsikret mod den slags uheld, så det er ”omkostningsfrit” at gå til bekendelse, men derimod dybt pinligt og til skade for alle golfere ikke at gøre det.

Claus Randklev Jensen kan træffes på tlf.:22645077 – hvor allermindst en undskyldning og en opretning af skaden vil være på sin plads.

Print Friendly, PDF & Email