Det er ikke så ringe..

Vinteren har været ond ved vores bane. Og oveni var vi så uheldige, at vores vandings-anlæg brød sammen, da et lyn smadrede hele det elektriske system. Så vores greenkeeper-stab har haft et hektisk forår. Men nu går det den rigtige vej..

Selvom banen har lidt, så skal der stadig slås gode golfslag for at nå 13. green i 2

– Vores greens er helt oppe på det niveau, hvor vi gerne vil have dem. Vi klippede kraftigt ned i sidste uge, og nu er de fuldt på højde med, de klubber, vi sammenligner os med, siger chefgreenkeeper Finn Thuesen.
Han understreger dog, at vores puttinggreen ved 1. tee stadig har problemer, men at det ikke er et udtryk for, hvordan det ser ud ude på banen.
Skimmelsvampen, der i vinter havde specielt gode trivselskår hos os, fordi frosten ikke nåede i jorden, inden sneen lagde sig som et drivhus over græsset i november, har selvfølgelig gjort skade på banen. Specielt på 14. og 15. fairways. Derfor bevarer vi også stadig oplæg på de klippede dele af banen – “through the green”, som det så smukt hedder.
– Banen er ved at restituere sig. Græsset skal nok komme. Og vi har det faktisk ikke værre end mange andre nordsjællandske klubber, så der er ingen grund til at pive. Det er ikke så ringe.. endda, siger Finn.

Print Friendly, PDF & Email