Første runde i Danmarksturneringen

Danmarksturneringen er nu indledt og det blev et par spændende dage, hvor alle vore hold var på udebane.

Herre elite førsteholdet

Foto: Førsteholdet: Lucas Thue Jensen, Thomas Gylling, Søren Kjerrumgaard, Peter Jensen, Filip Bendix, Klavs Petersen, Preben Daa og Dan Jensen. Kim Kaas Jørgensen (ej på foto) spillede søndag i stedet for Lucas.
Foto: Førsteholdet: Lucas Thue Jensen, Thomas Gylling, Søren Kjerrumgaard, Peter Jensen, Filip Bendix, Klavs Petersen, Preben Daa og Dan Jensen.

Rutinerede trak læsset ved Odsherred Golfklubs sæsonpremiere i 3 division. Holdet har nu spillet de to først kampe i 3. division for herrer, og det foregik i både sne og frost. Lørdag på udebane i Harekær vinder vi med 8-6. Thomas Gylling vinder på 18 hul, Peter Jensen vinder på 17 hul, Klavs Petersen vinder på 18 hul samt en deler til vore foursome med Dan E. Jensen og Preben Daa. Der var store opgaver for Filip og Lucas som tabte deres matcher med 6/4 og 5/4, men en god udebane sejr kom med hjem til Odsherred. Søndag morgen gik turen til Midtsjælland. Her fik vi det hele, sne hagl og en rigtig god golfmatch. Thomas Gylling og Peter Jensen deler deres matcher, Kim Kaas, som søndag afløste Lucas, vinder 5/3. Alle andre matcher taber Odsherred med 2/1.

Vores to første singler spiller rigtig godt begge dage. Vi er yderst tilfredse med to point på udebane, de kan blive vigtige for os i sidste ende. Stor ros til vore spillere i begge matcher, hvor de kæmpede det bedste de kunne for Odsherred Golfklub. I nederlaget søndag var matchen tættere end slutcifrene viser. Nu er vi på tavlen efter to udekampe, og ser frem til de kommende hjemmekampe den 28.-29. maj.

20160424_100223_001

Foto: En dedikeret Filip Bendix i snevejr.

Herre elite 2.-hold
2016-04-23 09.03.55Foto: Herre elite 2. holdet i den nye flotte spilledragt: Kent Sørensen, Ole Givskov, Claus Søby, Kell Andersen, Henrik Ryttergaard, Henrik “68” Andersen, Thomas Sebastian Stokholm. 

Lørdag morgen drog vi til Dragsholm for at møde deres 2.hold. Da vi kom til golfklubben fik vi desværre den meddelelse at de ikke kunne stille fuldt hold. Det gik ud over Claus Søby (debutant), som hurtigt blev udnævnt til kaptajn, og kunne så give råd og vejledning på banen. Gunnar og Steen var også til stede og fulgte os rundt på banen. Det stod hurtigt klart at modstanden ikke var svær, Dragsholm var ramt at mange afbud, så deres handicaps var en del højere end vores. Det blev til en sejr på 12-2 og et fint resultat at køre hjem på.

Kell / Thomas 6/4, Kent 7/6, Ole Givskov 1/0, Henrik Nuller 8/7, Claus Søby 10/8 uden Kamp. Henrik R var den eneste der tabte 1/2.

Søndag morgen skulle vi til Ledreborg og her fik vi desværre et nederlag på 8 – 6. I forvejen havde vi været tilfreds med et lille nederlag, men da Kell/Thomas og Claus Søby hurtigt kom 3-4 op efter 4-5 huller og Nuller (Henrik Andersen) var 2 op efter de første 9, kunne vi fornemme en sejr. Det gik desværre ikke, for Nuller tabte på 17 med 2-1. Der var intet håb for Lucas, Ole G. og Kent, da ingen af de 3 lige havde dagen og skarpheden. Lucas tabte 4/3, Kent 4/3 og Ole G. 5/4. En stor ros til Kell/Thomas i foursome og til Claus Søby, der var superskarp i Ledreborg med kun 3 over par efter hul 12. Claus vinder 7/6 og Kell/Thomas vinder 5/3.

Efter weekendens 2 point og et lille nederlag ligger 2.-holdet rigtigt fint og vi har 2 hjemmebanekampe næste gang, hvor vi SKAL havde 4 point.

Det eneste, vi skal have på plads inden næste runde er, at der stadig mangler skarphed fra nogle at spillere, og denne skarphed skal vi have fundet frem.

M.V.H. Henrik Ryttergaard

Damefusionsholdet

Endelig blev det turneringsstart, og vi havde glædet os rigtig meget til, at komme ud og spille sammen med damerne fra Dragsholm, som vi er fusioneret med. Lørdag skulle vi til Midtsjælland, og prøve kræfter med deres udfordrende bane. Vi havde på forhånd hørt , at de havde en bred trup med nogle rigtig gode piger, og der viste sig også, at det blev rigtig svært.
1. single Pernille Høst tabte på hul 13 – 6/5
2. single Iben Tveen Jessen (Dragsholm) tabte på hul 14 – 5/4
3. single Susanne Echberg tabte på hul 14 – 5/4
Foursome Lone Thue Jensen og Anni Olsen tabte på hul 12 – 8/7

Søndag gik turen til Trelleborg. Susanne Echberg meldte afbud pga sygdom, så Josefine (Dragsholm) fik sin ilddåb, og gjorde det rigtig godt. Vejrudsigten så mildest talt rigtig kedelig ud, og den holdt desværre stik. Det sneede lidt da vi startede ud, efter en halv time måtte kampene indstilles pga sneen. Vi ventede 1 times tid i klubhuset før sneen var væk og vi kunne gå ud og fortsætte.
1. single Pernille Høst tabte på hul 15 – 4/3
2. single Iben Tveen Jessen (Dragsholm) tabte på hul 15 – 5/3
3. single Josefine Munch (Dragsholm) tabte på hul 14 – 5/3
Foursome Lone Thue Jensen og Anni Olsen tabte på hul 13 – 7/5

Vi er i gang, og glæder os rigtig meget til, at spille på hjemmebane i næste runde d. 28-29. maj

Veteranholdet
Det blev en hård debut for veteranholdet i 1. division. Lørdag lagde vi på udebane ud mod det formentlig bedste hold i rækken – Kokkedal, og måtte indkassere et klart nederlag på 4/10. Kun Ole Gylling 3/2 og debutanten Frits Guldbæk 1/0 formåede at vinde deres kampe. Karin Lund 3/2, debutanten John Hansen 3/2, Svend Mathiasen 4/2 og foursome Kirsten Jordy/Geoffrey Reynolds 5/3 tabte alle, og vi måtte konstatere, at Kokkedals spillere på dagen vandt grundet klart bedre puttning. Imens spillede København på hjemmebane 7/7 mod Køge.

Søndag tog vi så til København, og måtte igen se et nederlag i øjnene, denne gang dog kun på 8/6. Karin 4/3 og Kirsten/Geoffrey 2/0 hentede gode sejre, mens alle øvrige Odsherredspillere tabte – John 2/0, Svend 1/0, Ole 3/1 og Frits 4/2. Kokkedal tog til Køge og vandt stort 12/2. Vi havde mulighederne mod København, hvor bl.a. Svend var ½ cm fra at hole sit sidste put på 18. hul for 7/7, men bolden ville ikke som Svend, så holdet tabte istedet 8/6. Vi ser trods de 2 nederlag med optimisme frem til næste runde, hvor vi har hjemmekampe mod både Kokkedal og Køge, og vi mener, at der er gode chancer for gevinst i mindst den ene af kampene.

Alle holdene glæder sig nu til hjemmekampene  i weekenden 28.-29. maj, og håber at rigtig mange vil møde op og støtte holdet.

Et vanvittigt vejr stillede midlertidigt spillet i bero.
Et vanvittigt vejr stillede midlertidigt spillet i bero.
Print Friendly, PDF & Email