Giv medvind på hjemmebane

Alle sportsfolk ved, at publikum betyder utroligt meget for præstationen, så mød op og støt vor klub i en fair ånd i bestræbelserne på et godt resultat, når Odsherred Golfklubs hold på søndag  den 14. august spiller de sidste og afgørende kampe i Danmarksturneringen. Alle 4 af klubbens hold har hjemmebanefordel denne dag, og du kan være med til at give dem sportslig medvind ved at stille op som tilskuer. Så har du også muligheden for at komme og se fremragende golf, måske kombineret med nogle nervøse slag.

De fire hold

Dan E. Jensen spillede foursome med pro Preben Daa og var med til at sikre førsteholdets oprykning til 3. division.
Dan E. Jensen spiller foursome med pro Preben Daa på førsteholdet

Førsteholdet skal spille mod Midtsjælland, og vindes denne kamp, sikrer holdet sig en 2. plads i 3. division efter et urørligt Trelleborg-hold. Det vil være rigtig, rigtig flot af holdet, der i sidste sæson rykkede op fra 4. division. Følg første-holdets kamp for 2.-pladsen fra klokken 8.00 søndag morgen.

Klubbens 2.-hold spiller mod Ledreborg, og her kan der blive tale om en sand gyser, hvor vinderen efter al sandsynlighed sikrer sig den eftertragtede oprykningsbillet til 4. division.

2016-04-23 09.03.55
2. holdet glæder sig til hjemmebane i sidste og afgørende kamp i Danmarksturneringen.

Derfor er der en ekstra grund til at komme og heppe og juble med holdet, hvis det lykkes at rykke op. 2. holdet starter klokken 9.10.

Dameholdet, der er et fusionshold mellem Odsherred og Dragsholm Golfklub, skal søndag møde Trelleborg. Damerne har gjort det rigtig godt i deres debutsæson, hvor de er i pulje med meget stærke hold, og derfor er uden chance for at rykke op. Sejrer holdet på udebane lørdag, kan holdet med et godt resultat på hjemmebane søndag redde en 3. plads i puljen. Damerne starter klokken 10.20.

Karin Lund, 1. august 2015, hul 8.
Flere af spillerne på Odsherred Golfklubs divisionshold kender den direkte vej til fra teested til hulkop, og fremgår af hole-in-one tavlerne i restauranten. Her er det Karin, der på søndag stiller op for veteranerne.

Veteranholdet, der spiller i 1. division, skal søndag møde Københavns Golfklub, og med en sejr kan man – alt efter udfaldet af lørdagsmatchen mod Køge – sikre en 2. plads i divisionen. Veteranerne er oprykkere fra 2. division, og en 2. plads i 1. division vil være rigtig imponerende. Veteranerne starter klokken 11.10.

 

Print Friendly, PDF & Email