Golfbold i hovedet

golfer-yelling-fore-cartoonI fredags blev et medlem ramt i hovedet af en golfbold – og ingen havde forinden råbt FORE! Råb hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er hverken pinligt eller forstyrrende, når du råber FORE!, men derimod en vigtig del af golfspillet og sikkerhedsreglerne, da det er helt almindeligt at slå slag, der kommer på afveje.

Vores medlem har sendt os en beretning, og den viderebringes her for at bringe fokus på vigtigheden af at advare andre – også hvis der bare kan være den mindste snert af tvivl om fare:

“En rystende oplevelse ramte mig under fredagens seniormatch (dato fjernet, red.), da jeg pludselig efter at have spillet matchen færdig på hul 16 , fik en bold i hovedet. Jeg var på vej væk fra hul 16 og gik over til damernes teested til hul 17, da jeg blev ramt. Jeg var på vej væk og mod klubhuset. Det viste sig, at det var en herrespiller (navn slettet, red.) som havde slået sin bold fra teestedet hul 16.  INGEN RÅBTE FORE, selvom der stod 4 spillere på teestedet.

Da jeg efterfølgende talte med spilleren, fortalte han mig, at han ikke troede, at han kunne slå så langt.  HVORFOR RÅBTE DU IKKE FORE!!! Markøren havde ikke set noget, og den anden damemakker, havde bemærket at jeg tog mig til hovedet.

Jeg har været rystet over situationen og meget øm i hovedet. Så jeg har været heldig, men næste gang går det måske galt for en af mine medspillere.”

Lad dette være en opfordring til både medlemmer og gæster om at bruge sikkerhedsreglerne på banen og altid RÅBE FORE, NÅR DU ER I TVIVL.

Print Friendly, PDF & Email