Herreklubben Invitational 2017

Der var lagt op til en venskabelig dyst i Odsherred Golfklub, da Herreklubben tog imod deres gode venner, Manneklubben, fra Maribo Sø Golfklub. Turneringen var i anledning af Odsherred Golfklubs 50 års jubilæum udvidet med en VIP-række, idet de 2 klubber havde inviteret sponsorer med i turneringen.

Det skulle blive en festlig dag, men uvejr lå og lurede, hvilket spillerne også fik at føle under runden. Det hele startede dog godt, da de gæve gutter fra det flade Lolland ankom med bussen. Flere af dem havde bestilt smørrebrød ved ankomst fra bussen, og fru Hansen stod klar til servicere dem.

Da både gæster og medlemmer var ankommet, blev der budt velkommen af Herreklubbens formand, som fortalte lidt om dagens forløb. Først skulle der spilles golf og hygges på banen, og derefter skulle der hygges i klubhuset, hvor der ventede en 3 retters menu.

Spillet startede godt. Gråvejr og en vældig vind slår ikke en Herregolfer ud..! Desværre havde de højere magter så også tænkt sig, at det skulle krydres med masser af regn. Det satte desværre en lille dæmper på spillet, men humøret var højt.

Da alle mand var tilbage i klubhuset, var der festmiddag: Først sild, så svinekæber, og slutteligt kaffe og kage. -Så kan det ikke være bedre for en rigtig Herregolfer.

Da den skønne menu var spist, var det tidtil præmieoverrækkelse, og med et fyldt præmiebord, som var sponsoreret fra Wilson/Staff og Pro Golf Scandinavia i fællesskab, var der masser, der skulle overrækkes.

Det vigtigste var dog, at Herreklubben med stor tilfredshed kunne få den lille dame tilbage. Herreklubben har med en vis skam, gået et års tid og kigget på den mandlige torso, så det var en stolt formand fra Herreklubben, som kunne konstatere, at Herreklubben med en pæn margen vandt damen tilbage. Herudover var der også et nyt æbletræ til arealet mellem 9. og 18. green. Det nærmer sig snart en pæn lille plantage med træer, som Herreklubben har vundet i dysten mod Maribo Sø.

Herefter var det tid til at tage afsked med vores venner, som nu kunne tage den lange tur hjem med bussen, men også med glædens forventning, da Herreklubben til næste år vil tage turen til Maribo.

Print Friendly, PDF & Email