Junior Camp 2015

Det tætte sammenhold i juniorafdelingen giver indtryk af et familietræf. Junior Camp 2015 var en kæmpe succes!
Det tætte sammenhold i juniorafdelingen giver indtryk af et familietræf. Junior Camp 2015 var en kæmpe succes!

 

I dagene 5. og 6. juni blev der holdt Junior Camp i Odsherred Golfklub.

Efter in-check og samling hos Preben Daa, blev der afviklet DGU AON Short Game Challenge for alle juniorer med op til HCP 54. Suveræn vinder blev Filip Bendix i rækken Drenge 1 (under HCP 11,4) med hele 85 point, efterfulgt af Lucas Thue Jensen med 65 point og Magnus Lomholt med 61 point. I rækken Drenge 2 (over HCP 11,4) vandt Sofus Ruby Jørgensen med 46 point og i rækken Pige 3 vandt Helena Jensen med 37 point. TILLYKKE til jer alle tre, som går videre til landsdelsfinalen den 7. august i Skovbo Golfklub.

I rækken for alle med HCP 99 (endnu ikke banetilladelse) var der 8 til start, som spillede Challenge på den svære bane, og alle klarede det rigtig godt med flotte resultater. Det lover godt for golfudviklingen i Odsherred Golfklub. Der var fine præmier og masser af klapsalver til Jeppe Høgh Nielsen, Katrine Kristensen, Johannes Riis Schmidt, Alexander Mørck Mikkelsen, Malthe Lyngbo, Laurits Gylling Petersen (bronze), Maze Stammis (sølv) og Frederik Wahlström Sønderskov (guld). Uden for konkurrence var det rart, at se Aske og havde Simon bare nået toget, var han også klar til start, selvom de gamle juniorer på nu 18 år er faldet for aldersgrænsen i denne DGU-turnering.

I mellemtiden havde Christian startet den store grill op og Mette og Karsten havde organiseret indkøb af alverdens gode ting og sager fra Super Brugsen i Højby. Forældre og hjælpere fik sat teltene op ved Skydebanen, og klokken 18.00 blev de saftige burgere og gode pølser fra ”Fru Hansen” vendt på grillen. Der blev hygget med flotte hjemmebagte desserter og skumfiduser over åben ild. Og så var det tid til leg på banen og rundbold, hvor alle gik til makronerne.

Kl. 23.00 var det mørkt nok til en omgang best ball natgolf på hul 2 og 4, hvor alle juniorerne var ude og slå til selvlysende bolde, mens banen var lyst op og flagene på greens blinkede og bimlede i bedste lys-show-stil.

Efter en kort nat var der morgenmad, sammenpakning af lejren og så afgang til Sommerland Sjælland, hvor Super Brugsen leverede gode sandwich inden det hele sluttede kl. 14.00 om end nogen holdt ud til kl. 18.00. Alt i alt en herlig Junior Camp med godt vejr og sublim opbakning med i alt 43 til spisning fredag aften.

JUNIORUDVALGET

Henrik Bendix

Juniorcamp 2015 collage 2

Print Friendly, PDF & Email