Juniorcamp 2012

I weekenden afvikledes den årlige juniorcamp, hvor vores håbe- og talent-fulde spillere blev rystet godt og grundigt sammen med masser af golf, træning og hygge med forældrene. Som noget nyt var der i år indlagt en tur til ”fremmed” bane, nemlig Dragsholm GK, hvor der blev spillet venskabsmatch mod hjemmeklubbens juniorer.

Det er hårdt at være junior. I alle tilfælde når der arrangeres juniorcamp i Odsherred Golfklub. Ikke mindst når klubhusets alarm beslutter sig til at gå i gang lidt i seks lørdag morgen. Efter en hård trænings- og short game-aften fredag havde de fleste af ungerne nok brug for lidt ekstra søvn, men den bratte opvågning viste bare, at golfen trækker mere i poderne end at lumre sig yderligere i de medbragte soveposer i klubhuset store mødelokale. Klokken lidt over seks stod de mest morgenduelige af drengene på drivingrange og trænede. Det er da dedikation.

Juniorcampen, der løb over tre dage, hvor der udover en masse golf også blev tid til grillning på terrassen sammen med forældrene, bød i år på en tur til Dragsholm GK, hvor der både blev trænet og spillet venskabskamp mod hjemmeklubbens juniorer. Og yderligere blev en tidligere succes taget op lørdag nat. Hvor spejdere bliver sendt på natløb, så spiller juniorerne natgolf med selvlysende bolde og kortbanens fairways og greens oplyst.

Se masser af billeder fra weekenden ved at klikke på dette link.

Print Friendly, PDF & Email