Junioruge i uge 32

Uge 32 er udråbt til JUNIORUGE hos Dansk Golf Union, og det skal da fejres!

Junior – prøv golf!
I Odsherred Golfklub kan du derfor tilmelde dig til en god golfoplevelse med andre juniorer mandag den 6. august og torsdag den 9. august, klokken 9.00-12.00. Vores team af erfarne frivillige “superbedsteforældre” guider, leger, øver, roser og hygger med de tilmeldte børn og unge. Der vil blive givet god og grundig introduktion til golf, og der skal også spilles “rigtig” golf på klubbens Pay&Play bane. Måske bare et hul eller 2, måske mange flere. Det afhænger af børnenes alder og iver.

Der er plads til 20 børn til disse arrangementer. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og efter først-til-mølle princippet. Kom i tøj, du kan bevæge dig i, og som passer til vejret. Et par gode, flade sko at gå i, f.eks. kondisko. Du kan låne golfudstyr af os.

Deltagerne mødes ved klubhuset, hvor superbedsterne er klar til at tage imod.

Oplys venligst følgende ved tilmelding: Navn, alder, mailadresse, telefonnummer, højre/venstrehåndet 

Tilmelding via sek@odsherredgolf.dk eller på telefon 59302076, mellem 9 og 14 på hverdage.

OBS: De frivillige er en del af vores SUPERBEDSTE-TEAM, som allesammen er entusiastiske golfspillere, glade for at give golfglæden videre til børn og unge, og de er erfarne med introduktion af børn. Det bliver derfor en rigtig GOD oplevelse! Når det er sagt, er superbedsterne ikke professionelle golftrænere. Er du allerede golfspiller, anbefaler vi derfor, at du gæster vores træningsområde eller golfbaner på egen hånd eller tilmelder dig undervisning hos vores professionelle træner, Preben Daa.

Junioruge for klubbens juniorer: Ta’ en ven med!
Er du junior i Odsherred Golfklub, så tag en ven med ud og spille golf helt gratis torsdag eller søndag efter klokken 15.00 på 9-hulsbanen. Faktisk må du gerne tage mere end 1 ven med. Bare sørg for at I alle har hver jeres bag med udstyr, så I ikke bryder reglerne og skal zig-zagge henover fairway.

Junioruge for bedsteforældre og børnebørn: Ta’ et barnebarn med!
Er du medlem i Odsherred Golfklub, og har et eller flere børnebørn så tag dem med ud og spille golf helt gratis torsdag eller søndag efter klokken 15.00 på 9-hulsbanen. Bare sørg for at I alle har hver jeres bag med udstyr, så I ikke bryder reglerne og skal zig-zagge henover fairway. Dem, der venter bag jer vil jo også gerne i gang! 🙂  

Print Friendly, PDF & Email