“Kaninmor” Lissi Nielsen hædret

Lissi modtog d. 2. november 2013 Odsherred kommunes Fritidspris for sit store arbejde gennem mange år for Odsherred Golfklub, og i særdeleshed for begyndere og kaniner. Odsherred Kommunes Fritidspris uddeles én gang årligt med det formål at påskønne initiativer eller aktiviteter af usædvanlig eller særlig værdifuld karakter inden for fritidsområdet. Prisen består af et diplom og 10.000 kroner.

Vi bringer hermed klubbens indstilling af Lissi til Årets Fritidspris:

Odsherred Golfklub vil hermed gerne indstille Lissi Nielsen til Årets Fritidspris i Odsherred Kommune, idet Lissi igennem ikke mindre end 25 år har været formand for klubbens begynderudvalg.

Lissis ualmindelige store indsats som ansvarsfuld formand og koordinator for begynderudvalget, har resulteret i op mod 500 nye golfspillere – det svarer til halvdelen af klubbens medlemmer. Hun har selv stået klar på 1. tee hver eneste mandag fra sæsonstart i april til sidst i oktober og fordelt begyndere og hendes hold af hjælpere til ”spil sammen”-arrangement og sikret sig at alle nye medlemmer i Odsherred Golfklub er blevet taget godt imod og oplært på ansvarlig vis i golfspillets facetter, samtidig med at de på venskabeligste vis har kunnet knytte golfrelationer med ligesindede nygolfere og de mere garvede hjælpere. Mange årelange venskaber er på denne vis opstået i Lissis begynderafdeling.

Lissi fylder ikke meget på golfbanen, men det gør hun heldigvis i klubben. Hun har gennem 25 år formået at skabe glæde om vores sport og i vores forening for hundredvis af mennesker. Personer, der for resten af livet har en hobby og en klub, de kan dele og føle sig hjemme i. Al begyndelse er svær, men ikke nær så svær med Lissi ved roret

Pertentlighed og ukueligt engagement kendetegner Lissi, der hver vinter, når golfsæsonen er gået på hæld, har opdateret indholdet i begynderafdelingens informationsmateriale og sikret de bedst tænkelige vilkår for ”hendes” spillere. Det er en præstation i sig selv i en stor forening med omkring 1.000 medlemmer. Hun er vellidt og omsorgsfuld og sørger for at begynderne føler sig hjemme i klubben.

Regelaftener og begynderturneringer henover sæsonen, så begyndere har fået en nænsom tilgang til turneringsverdenen og sidenhen har haft mod på at spille med i klubbens øvrige turneringer, er andre tiltag Lissi har stået i spidsen for. Også turneringer med klubbens elitespillere og juniorer er en tilbagevendende tradition i Lissis kalender, og på den måde har begynderne mulighed for at se imponerende golfspil på allernærmeste hold og spille mod og med de bedste. Intet er overladt til tilfældighederne i Lissis begynderafdeling.

Hvert år udnævnes Årets Kanin, der bliver ”klippet ører” på de spillere, der har spillet sig langt nok ned i handicap i løbet af sæsonen, og der er afslutning med fællesspisning som tak for en god sæson. Denne gang er det også tak for 25 gode år med Lissi som formand for begynderafdelingen og 25 års god introduktion til golfsporten for både fastboende og sommerhusgæster med medlemskab af vores forening. Lissi fortjener så absolut indstillingen til Årets Fritidspris i Odsherred 2013.

Tillykke Lissi, det er en absolut fortjent anerkendelse, og tak for alt det du har bidraget med. Se omtale i lokalavisen her: http://www.sn.dk/odsherred/ildsjaele-i-kulturnatten/artikel/365470#.UndPy_lLPW4

2013 Lissi Odsherreds Fritidspris

Print Friendly, PDF & Email