Første klubmester i 2015 kåret

Thomas Gylling var urørlig ved årets klubmesterskab i slagspil for aldersgruppen "midage".
Thomas Gylling var urørlig ved årets klubmesterskab i slagspil for aldersgruppen “midage”.

En hel generation mellem yngste og ældste deltager er historisk for aldersgruppen “mid-age”, der afviklede klubmesterskaber den forgangne weekend. For at øge interessen om midage klubmesterskabet, har DGU i år sløjfet den øvre aldersgrænse for deltagelse. Desværre havde det kun ringe effekt, og på trods af at mesterskabet i Odsherred Golfklub var blevet flyttet for at tage hensyn til øvrige turneringer i kalenderen, var dette heller ikke nok til at gøre arrangementet til et tilløbsstykke.

Lørdag skulle der spilles 36 huller, og allerede her havde Thomas Gylling lagt den rigtige plan for dagen. Med to runder i 74 og 72 slag, var der et pænt hul ned til resten af feltet.

Søndagen stod “kun” på 18 huller, og her kunne de 8 bedste så kvalificere sig videre til midage hulspil. Der var dog ingen der rigtig fik ramt dagen,så derfor kan Thomas med en runde i 77 slag meget velfortjent kalde sig midage klubmester. Runner-up blev Henrik Ryttergaard og Claus Søby blev 3’er.

Vi vil inden næste sæson evaluere på de erfaringer, vi ved at flytte mesterskabet har gjort os, og håber, at kunne tilbyde et mere populært klubmesterskabsspil fremover.

På udvalgets vegne

Thomas Stokholm

Print Friendly, PDF & Email