Klubmesterskaber 2014

Årets klubmestre blev kåret søndag d. 28. september 2014 efter en nervepirrende afgørelse i herrernes hulspilsfinale.

Klubmesterskaberne i slagspil blev allerede afgjort midt i september, og de bedst placerede spillere, kvalificerede sig herved til hulspilsmesterskaberne. Traditionen for en slagspilsturnering strækker sig ikke så langt tilbage i historien, mens hulspilsturneringens første mester blev fundet i 1968. Dengang var det Hamish Milligan, der stod øverst på sejrsskamlen,

Klubmesterskaberne i hulspil afgøres i både herre- og damerækken over 36 huller. Mens Stine Guldbæk snuppede sejren i damerækken foran Karin Lund, udviklede finalen for herrer sig til en rigtig herrekamp.  Duellen stod mellem Søren Kjerrumgaard og den bare 14-årige golfkomet, Lucas Thue Jensen, der allerede 14 dage forinden vandt herrernes slagspilsturnering, og blev den yngste klubmester i Odsherred Golfklubs historie.

Yngste klubmester i Odsherred Golfklubs historie
Lucas Thue Jensen – Yngste klubmester for herrer i Odsherred Golfklubs historie.

Lucas’ mor, der selv er entusiastisk golfspiller, deler denne øjenvidneberetning: ”Efter 9. hul på anden runde var Lucas ned med 5. han vinder så hul 10, 11 og 12, og er nu kun 2 nede.

Hul 15 taber han grundet et dårligt chip. Han er derfor bagud med 3 med 3 huller igen. På hul 16. ligger han på green – jeg kan ikke se hvor lang, den er – men Søren er lidt udenfor, og kommer ind, så han ligger ca. 40-60 cm. fra hullet. Lucas siger så, at Søren skal samle bolden op. Søren bliver usikker og spørger 2 gange, om han er sikker. Lucas sender derefter sit lange putt direkte i, og vinder hullet.

På 17. vinder Lucas igen, og skal derfor vinde 18., for at de skal spille videre på 37. hul. Både Lucas og Søren ligger tæt på green i 2 slag, Lucas lidt længere væk, og chipper ind – desværre for kort. Søren, derimod, sender bolden i hul og vinder med en birdie og dermed matchen.”

Lucas har haft en fremragende sæson med flere topplaceringer. Han har bl.a. vundet bruttorækken i JDT, og har tilkæmpet sig en fast plads i elitetruppen, der spiller med i Danmarksturneringen. At han som 14-årig må ”nøjes” med en 2.-plads i hulspilsturneringen er ingen skam, og årets resultater, lover godt for fremtiden.

Ved præmieoverrækkelsen takkede den nykårede hulspilsklubmester, Søren Kjerrumgaard, greenkeeperne for en flot opsat bane, der var en fornøjelse at spille på. Nu skal Wall og Fame i restaurant Hos fru Hansen opdateres, og vandrepokalerne indgraveres, inden de udstilles hjemme hos vinderne eller i klubhuset. De nye klubmestre fik ved præmieoverrækkelsen erindringsglas og flotte ord med på vejen af klubbens formand, Ingelise Badsted.

Hulspilsmestre 2014: Stine Guldbæk, Klavs Petersen, Svend Mathiasen og Søren Kjerrumgaard (mgl: Lars Rødbroe)
Hulspilsmestre 2014: Stine Guldbæk, Klavs Petersen, Svend Mathiasen og Søren Kjerrumgaard (mgl: Lars Rødbroe)

Resultater, klubmesterskaber 2014:

Slagspil:

Række Vinder Runner-up
Damer Stine Guldbæk Karin Lund
Herrer Lucas Thue Jensen Peter E. Jensen
Midage Herrer Peter E. Jensen Søren Kjerrumgaard
Senior Herrer Benny G. Nielsen Lars Rødbroe
Veteran Herrer Svend Mathiasen Geoffrey Reynolds
Junior Drenge Lucas Thue Jensen Simon Grønkjær-Jensen

 

Hulspil:

Række Vinder Runner-up
Damer Stine Guldbæk Karin Lund
Herrer Søren Kjerrumgaard Lucas Thue Jensen
Midage Herrer Klavs Petersen Søren Kjerrumgaard
Senior Herrer Lars Rødbroe Benny G. Nielsen
Veteran Herrer Svend Mathiasen Tage Lysgaard
Junior Drenge Juniorrækken afgøres i løbet af oktober.

 

Tillykke til alle Odsherred Golfklubs klubmestre!

Stine Guldbæk, Klavs Petersen, Søren Kjerrumgaard, Svend Mathiasen, Peter E. Jensen, Benny G. Nielsen og Lucas Thue Jensen
Stine Guldbæk, Klavs Petersen, Søren Kjerrumgaard, Svend Mathiasen, Peter E. Jensen, Benny G. Nielsen og Lucas Thue Jensen

 

Print Friendly, PDF & Email