Klubmesterskaber

På vor dejlige bane afviklede vi i denne weekend de aldersbetingede klubmesterskaber i slagspil. Der blev vist meget flot golf selv om vejret til tider ikke helt var med spillerne, men snarere imod.

Peter Jensen er ny klubmester i slagspil for aldersgruppen “mid-age”. Her sammen med nærmeste forfølger, Per Hansen.

I Midage herrer vandt Peter Jensen efter en meget spændende kamp med Per Hansen som runner up. Peter brugte 159 slag for de 2 runder mod Per Hansens 162. Der var 4 deltagere i denne række, så alle går videre til næste weekends afvikling af Hulspils mesterskabet.

I senior herrer var spændingen nok endnu større, efter en jævnbyrdig 1. Runde lørdag. Men om søndagen var der en spiller, som trak fra de andre. Og med samlet 154 slag, kunne Henrik Ryttergaard kåres som vinder af denne række. Som Runner Up kom Henrik Nuller Andersen med 161 slag i kraft af en bedre sidste runde. Han blev skarp forfulgt af både Klavs Petersen, Søren Kjerrumgaard og Jan Kaas Jørgensen.

Klubmester for seniorer, Henrik Ryttergaard (tv) sammen med Frank Viggo Harrington
Superveteran klubmester Kirsten Jordy og Eileen Sainsbury

Hos Superveteran damer var Kirsten Jordy i særklasse og vandt med samlet 173 slag, og med Lis Andersen som Runner Up med 208 slag.

Geoffrey Reynolds (tv.) og nykårede superveteran klubmester Svend Mathiassen.

Også hos Superveteran herre, var der stor spredning mellem resultatet. Svend Mathiasen blev Klubmester med samlet 153 slag, og med Geoffrey Reynolds som Runner Up med 166 slag.

At i alt en dejlig weekend med rigtig flot spil. Så håber vi bare, at endnu flere vil tilmelde sig næste år, så vi kan få gennemført alle aldersrækkerne.

I den kommende weekend afvikles hulspilsmesterskabet, hvor der er semifinaler fredag og finaler lørdag/søndag (søndag for senior herrer).

Sports- og Turneringsudvalget

Print Friendly, PDF & Email