Klubmesterskaberne i slagspil

I weekenden d. 17. + 18. september afvikledes klubmesterskaberne i slagspil i Odsherred Golfklub. 50 deltagere stod klar til start lørdag morgen med henholdsvis 36 huller i sigte for deltagerne i dame-, herre-, og juniorrækkerne, og 18 huller for seniorer, veteraner og superveteraner.

Nye juniortalenter på vej

Frederik, Theis og Maze debuterede i klubmesterskaberne 2016, og spillede 36 huller lørdag og 18 huller søndag.
Frederik, Theis og Maze debuterede i klubmesterskaberne 2016, og spillede 36 huller lørdag og 18 huller søndag.

Der var fra start ekstra spænding i den ene 3-bold i juniorrækken, hvor tre friske gutter for første gang deltog i klubmesterskaberne, og kastede sig ud i 36 huller, selvom de først for nylig havde opnået banetilladelse til den store bane. Det gik rigtig godt, alle tre leverede solide runder lørdag, og således kunne både Theis Rørmann Rosengaard (13 år) og Maze Stammis (10 år) blive skrevet ned i handicap, men også Frederik Walhström Sønderskov hang på og kæmpede sig igennem den lange golfdag med et pænt resultat. Under klapsalver fra tilskuerpladserne på klubhuseterrassen afsluttede de tre unge 54 hullers klubmesterskaber, og har på fineste vis slået fast, at en ny generation af golfspillere er stærkt på vej i Odsherred Golfklub.

Helt i front for juniorerne var der ikke den store kamp om pladserne, og selvom Mads Hansen Baudier leverede stabile runder, var det aldrig nok til at true Filip Bendix, der således blev suveræn klubmester for juniorer foran Mads med en forskel på 45 slag over 3 runder og hele 83 slag foran nr. 3.

Herremesterskabet helt åbent

DSC_0268
Peter Jensen og Filip Bendix spillede begge et flot mesterskab, der endte med Filip som klubmester og Peter som Runner-Up i herrerækken.

I herrerækken var der lagt op til en åben kamp blandt klubbens elitespillere, idet hverken sidste års mester, Lucas Thue Jensen, der er på high school ophold i USA, eller klubbens bedste spiller, Dan E. Jensen, stillede op. Kun 12 slag skilte efter de 54 huller nr. 5 fra nr. 1, men i sidste ende blev det junior Filip Bendix, der trak det længste strå, og på hul 18 af 3. runde sikrede sig klubmesterskabet, kun et enkelt slag foran nærmeste forfølger, Peter Jensen.

Damemesterskab afviklet trods afbud

Stine Guldbæk og Pernille Høst kæmpede om damernes mesterskab.
Stine Guldbæk og Pernille Høst kæmpede om damernes mesterskab.

Stine Guldbæk blev klubmester for damer foran Pernille Høst, der på grund af sene afbud fra øvrige deltagere fik lov at spille om mesterskabet, selvom konkurrencen var forsvindende lille. Desværre er der ikke mange damespillere i Odsherred, og af dem, der er, har de fleste nået en alder, hvor de kan stille op i senior-, veteran- og superveteranrækkerne. Her spilles der desuden kun 36 huller fordelt på to dage, noget mere overskueligt end de 54 huller i damerækken. Således blev Karin Lund både Senior- og veteranklubmester foran Bodil Thaarup.

DSC_0252Herimod var der stort opbud i herrernes seniorrække, hvor der blev kæmpet til det sidste. Ole Gylling leverede en superflot første runde i 75 slag, og kunne holde sin føring hele vejen hjem med en 2. runde i 80 slag, selvom både Henrik ”Nuller” Andersen og Klavs Petersen på de forfølgende pladser var et slag bedre på deres 2. runde.

Årets klubmestre i slagspil:

Junior                                            Filip Bendix
Mid-age                                         Kent Sørensen
Dame                                            Stine Guldbæk
Herre                                             Filip Bendix
Dame Senior                                 Karin Lund
Herre Senior                                  Ole Gylling
Dame Veteran                               Karin Lund
Herre Veteran                                Ole Gylling
Herre Super Veteran                    Svend Mathiasen

De 8 bedst placerede i herrerækken spiller herefter om klubmesterskabet i hulspil.

Print Friendly, PDF & Email