Lykkelige vintergolfere

Siden midten af november har Højby og omegn været befolket af en flok zombie-agtige personer, der med grynten og vrissen har gået rundt og sparket til snedriverne.

Men midt i sidste uge blev de mismodige miner og slunkne skuldre ændret med glade smil og ranke rygge (ja, ja, billedet lyver en lille smule).

Efter at frosten efterhånden er ved at slippe sit sidste tag i banen, og greenkeeper Finn Thuesen nu mener, at sneskimlen i vores fairways er så meget på retur og døende, er der igen blevet åbnet for spil på banen. I skrivende øjeblik for de sidste 15 huller – men stadig naturligvis kun til de provisoriske huller.

Som det tydeligt åbenbares på billedet, så er der ikke noget vejr, der er for dårligt til golf – det er bare et spørgsmål om rigtig påklædning.

Hos fru Hansen forsøger så vidt muligt at servicere de nogle gange kulde- og/eller tørst-forkomne sjæle, efter de har kæmpet sig igennem strabadserne. Som sædvanlig kan man se, om Christina er i klubhuset og er klar med varm suppe eller kold øl. når flaget vejrer fra terrassen.

Vintergolferne mødes tirsdag, onsdag, lørdag og søndag kl. 10.00.

Print Friendly, PDF & Email