Meld dig ind i Herreklubben

Åben invitation til alle mandlige medlemmer af Odsherred Golfklub over 18 år…

Vær med, når Herreklubben åbner sæsonen den 10. april – hele april er kontingentfri, så alle får muligheden for at tjekke om Herreklubben ikke lige præcis er det regi, man skal fordrive sine onsdage i 2013-sæsonen i…..

Det kan godt være, at det ikke lige ser sådan ud i skrivende stund, men ifølge kalenderen, så skulle vi meget gerne være tæt på sæson-start. Selvom vi kalder os Herreklubben, så er der stadig én Herre, vi ikke helt har styr over, nemlig, ham der siges at have kontrol over vores ellers uregerlige vejr. Men mens vores herrer har brugt vintermånederne til at pudse formen af i golf-simulatorer eller på meget lidt misundelsesværdige rejser til varmere himmelstrøg og grønne fairways, så har vi i Herreklubbens bestyrelse brugt de kolde, men ledige stunder til at sammensætte et stort og fyldigt program for den kommende sæson. Programmet kan ses ved at klikke ind på Herreklubbens hjemmeside.

 

Vi starter sæsonen ONSDAG d. 10. April.

 

Der er GUNSTART kl. 14.00 (mødetid senest kl. 13.45) hvor vi spiller en omgang TEXAS SCRAMBLE, og så afholder vi GENERALFORSAMLING efter runden og middag. Der er tilmelding på GolfBox.

Æbletræerne mellem 9. og 18. green er vundet og plantet af Herreklubben i løbet af årene efter sejre over vores venskabsklubber fra Kalundborg og Maribo..
Æbletræerne mellem 9. og 18. green er vundet og plantet af Herreklubben i løbet af årene efter sejre over vores venskabsklubber fra Kalundborg og Maribo..
Print Friendly, PDF & Email