Mid-age klubmesterskaber – uden øvre aldersgrænse

For at give endnu flere muligheden for at deltage i Mid-age klubmesterskaberne end tidligere, er der foretaget ændringer i turneringsplanen i forhold til tidligere år. Det har været sådan, at hulspilsmesterskaberne for aldersgruppen Mid-age blev spillet i dagene op til herre- og damemesterskaberne i hulspil, hvilket gjorde programmet meget kompakt.

Nu har DGU fjernet den øvre aldersbegrænsning, og Odsherred Golfklub har ændret datoen for afviklingen af mesterskaberne. Vi håber derfor, at rigtig mange har lyst og mulighed for at deltage i både mid-age klubmesterskaberne og de øvrige klubmesterskaber, der afvikles senere på året. Se øvrige detaljer om klubmesterskaberne i Odsherred Golfklub under “klubturneringer”, når du er logget ind på GolfBox.

Turneringsledelsen informerer således:

Mid-age klubmesterskaberne er rykket frem til  20.-21. juni som et individuelt mesterskab med kvalifikation til efterfølgende hulspil for mid-age, for at undgå det meget pressede program i sensommeren. Du skal blot være fyldt eller fylde 30 i indeværende år for at deltage, og der er ikke nogen øvre aldersgrænse. Der spilles 36 huller lørdag og 18 søndag, slagspil naturligvis. tilmeldingsfrist er den 17/6 kl. 12.00.

Vel mødt!

Print Friendly, PDF & Email