Nordvestsjællands Junior Cup

 Fredag den 21. oktober var Odsherreds Juniorafdeling vært for NVSJC, hvor Dragsholm, Kalundborg, Holbæk, Midtsjælland og Odsherred golfklubbers juniorafdelinger dyster om den store pokal.

 Efter en ihærdig indsats med masser af e-mails og flot invitation havde klubbernes juniorafdelinger præsteret 42 glade juniorer til start (og det endda med afbud fra Midtsjælland).

 Annette Rolling tog imod de glade juniorer, som fik udleveret scorekort, polet til driving rangen og et æble.På 1. tee sørgede Jan for at de kom godt af sted til tiden.

 Alt efter handicap blev der spillet Kortbane, 9-huller og 18-huller. Odsherreds juniorer spillede pænt og præsterede en god indsats, som dog ikke rakte på selve dagen, hvor Kalundborg blev en suveræn vinder med 1. 2. og 3. pladsen over 18-huller og den samlede vinder af pokalen så stort tillykke til Kalundborg.

 Efter endt turnering var der buffet i Restauranten med skinke, forskellige kartofler, salater, grønt og saftevand ad libitum.

 Men, så er det lagt op til en god revanche og dyst til næste års NVSJC – Odsherred Golfklub har ikke vundet pokalen siden 2005 men vi har en stærk og velspillende junior afdeling på vej frem J

 Med venlig hilsen
Juniorudvalget
Henrik Bendix

Print Friendly, PDF & Email