Orientering fra greenkeeperne

 

Der arbejdes i øjeblikket på området omkring driving range.
Der arbejdes i øjeblikket på området omkring driving range.

Sæsonstarten nærmer sig, og vi skal have gjort banen klar. Vinteren har været en særdeles fugtig affære, hvilket har gjort det svært, at arbejde på banen.  Det betyder, at der stadig ligger en del grene og lignende, men det vil blive fjernet, så snart det igen er muligt at køre på banen. I stedet har vi benyttet vinteren til at få etableret siloer til opbevaring af diverse materialer ved maskinhuset. Det har været et ønske i mange år, så det er bare rigtig godt.

Træningsområde
Vi er ligeledes i gang med at renovere drivingrange, så den gerne skulle fremstå mere præsentabel. De mest slidte udslagsmåtter vil blive udskiftet med nye inden sæsonstart, og der er med sponsor-tilskud fra Min Købmand i Nyrup indkøbt 7.500 nye bolde.
Hvis vejret og tiden tillader det, vil stien ved 7. tee blive renoveret i løbet af marts.
Greens ser ud til, at de er kommet rimeligt igennem vinteren, og resten af anlægget ser også fornuftigt ud. Fugle og muldvarper har som sædvanligt lavet en del ravage, dog mest på fairway i år. Disse områder vil blive eftersået.

Banen og vinterhensyn
Vintergolferne har også passet godt på vores bane, men det kniber dog stadig, med at få rettet nedslagsmærker op. Det vil ligeledes være godt for banen, hvis flere ville benytte bærebags om vinteren.
Henover de næste par uger vil markeringspæle bliver udskiftet og teestedsskiltene nedtages og opdateres.

Personale og maskinel
Maskinparken er blevet klargjort, og vi modtager en ny greenklipper inden sæsonstart. Vores gamle slidte maskinpark er planmæssigt ved at blive fornyet, hvilket betyder, at vi sparer både tid og penge på reparationer. Personalet til den nye sæson er uændret, vi håber alle må få en god lang sæson, med mange snorlige drives!

Venlig Hilsen
Greenkeeperne

Print Friendly, PDF & Email