Spændende nyt fra Eliteafdelingen – 2. holdet og veteran 2. division

Danmarksturneringen – 2. holdet i weekenden  30/31. maj.

Lørdag mødte vi Kalundborg på udebane, Det var rigtigt dårligt vejr bøde med hård vind og regn ! Vores 5. single Filip Bendix tabte, 4. single Henrik Nuller vandt, 3. single Ole Givskov tabte, 2. single Klavs Petersen tabte 1.single Søren Kjerrumgaard og vores nye Foresome med Thomas Stokholm og Henrik Ryttergaard delte. Dette betød at vi desværre tabte kampen med 8-6 ! meget ærgerligt for der var nogle point derude som vi ikke fik. Især den foresome, da den var oppe med 1 efter hul 16. Men alle kæmpende godt i det dårlige vejr, og det var en god dag i Kalundborg selv om vi tabte.

Søndag skulle vi igen spille på udebane, denne gang nede i Midtsjælland Golfklub. Vi vidste igen at det blev meget svært. For det blæste igen meget, og Midtsjællands banen er en svær banen at spille. Filip Bendix som var 5. single vandt og 4. single Henrik Nuller delte 3. single Ole Givskov delte  2. single Klavs Petersen vandt 1. single Søren Kjerrumgaard delte og Foresome Thomas Stokholm og Henrik Ryttergaard vandt også J så derfor kom vi hjem med en rigtig god sejr på 11 – 3.

Det var supert af alle mand og dermed ligger 2. holdet sammen med Dragsholm på 1. pladsen .Alt i alt en rigtig god indsats fra alle mand, dog men små skønhedspletter. Efter Sommerferien i weekenden den 15-16-August spiller vi igen, først om lørdagen på hjemmebane med Kalundborg og om Søndagen ude mod Dragsholm. Det bliver meget spændende da vi selv kan afgøre om vi slutter på 1. pladsen

Veteran 2. division – 3+4 runde den 30/31. maj:

Under meget svære betingelser med hård blæst og hidsige regnbyger lykkedes det holdet at sikre sig en uafgjort match 7-7 ude mod Værløse.

En lettere skadet Karin Lund kæmpede sig til en fin sejr på 2-1. Erik Andersen, Peter Unbehaun og Ole Gylling delte alle deres matcher. Ole fightede sig bravt tilbage i matchen efter at have været klart nede det meste af runden, og trods out i drivet på 18. hul, vandt han hullet og delte sin match. Svend Mathiasen sikrede med en birdie på hul 17 en 2-1 sejr, medens Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds desværre måtte trække det korteste strå i foresome og indkassere et nederlag på 0-2 efter trods alt at have haft muligheden for at vinde hul 18 og dermed dele matchen.

Søndag mødte Hedeland op og skulle forsøge at revanchere et hjemmebanenederlag på 2-12. Det var vi ikke til sinds at tillade, så vi gjorde rent bord og vandt 14-0. Karin Lund førte an i løjerne med en sikker sejr på 6-4. Peter Unbehaun vandt 5-4 og scorede en eagle undervejs på hul 9. Ole Gylling vandt 4-3 efter kun at have slået 1 slag på hul 9! – så det må have været et svært hul for Hedelandspillerne. Erik Andersen viste stigende form efter at have været på golfhøjskole fulgt op af en hole in one på hul 5 for en uges tid siden og vandt 2-1. Foresome med Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds vandt denne gang klart 5-4 medens Svend Mathiasen trak spillet helt til hul 18 og vandt 1-0.

Holdet fører fortsat rækken nu med 7 points, Frederikssund har 6 points, Værløse 3 points og Hedeland uden points.

Kan vi slå Værløse (eller spille uafgjort) på hjemmebane i 5. runde d. 15. august, skal oprykning til 1. division afgøres på udebane mod Frederikssund i 6. runde. Da vi vandt vores hjemmekamp 10-4, har vi bragt os i en gunstig position til en mulig oprykning til 1. division.

Nu går holdet ind i en intensiv træningsperiode for at sikre Odsherred Golfklub en historisk deltagelse i 1. division for veteraner.

Print Friendly, PDF & Email