Odsherred med i SynOptik finale

Det skønne hold i Århus til finalen i SynOptik Cup 2015
Det skønne hold i Århus til finalen i SynOptik Cup 2015

Lørdag den 3. oktober 2015 drog et hold fra Odsherred Golfklub til Jylland for at repræsentere klubben i finalen Boss SynOptik Cup i Århus Golfklub. Det er en rigtig dejlig bane, godt kuperet, specielt hul 6.

Vi tog afsted fra Odsherred om lørdagen, Niels Hansen (havde sin søde kone med som tilskuer), Knud Erik Andersen, Mariann Bours (istedet for Bent Haastrup) og mig, så vi kunne prøve banen inden finalen om søndagen. Vejret var fantastisk, og vi var glade for at Århus Golfklub kunne sætte os imellem 2 turneringer denne dag, vi var den eneste bold  som ikke var i en turnering.

Søndag den 4. oktober 2015: Nu var Claues Helms kommet til, kørte hjemmefra om søndagen kl. 5 om morgen. Vi skulle starte om søndagen kl. 9, men det var meget tåget, vi startede først kl. 9.15. Banen var MEGET våd fra duggen, så bolden rullede ikke, vi fik slet ikke noget foræret. Der var 10 hold fra hele landet, dvs vi var 50 spiller. Solen kom frem og vi spillede i det flotteste vejr, ingen vind, men det kunne havde gået bedre, ingen undskyldning.

Vi kom ind til klubben, der var en flot anretning og præmieoverrækkelse (vi var ikke med i betragtning til præmie).

Vi havde en dejlig oplevelse og vil takke for det flotte arrangement.

Mange golfhilsner fra os 5.

Print Friendly, PDF & Email