Vellykket Odsherred Senior Open

Odsherred Senior Open golf

Fredag. d. 28. juni afholdt Odsherred Golfklub sin traditionelle ”Odsherred Senior Open”, som er en turnering for klubbens senior-medlemmer og gæster.

83 deltagere, heraf 19 gæster startede kl. 9 om morgenen. Arrangørerne have op til dagen fulgt godt med i vejrudsigten, da samme turnering sidste år måtte stoppes halvvejs grundet regn, torden og lyn. Men vejret holdt, vi fik et par dråber undervejs, ellers helt ideelt golfvejr.

Man spillede i 2 rækker, en dame- og herrerække.  Endvidere var der holdturnering. Der var præmier til de 3 bedste i hver kategori, ligesom der var præmier til den spiller der kom tættest på flaget på hver af de 5 korteste huller (par 3).

Efter matchen var der spisning i restauranten og præmieuddeling.

De heldige/ vindere blev:

Nærmeste flaget: Erling Jeppesen (2 huller) , Ingelise Badsted,  John Jørgensen og Lars Hansson.

Vinderne fik hver 2 flasker vin sponsoreret af Hotel HøjbySø.

Vinder af holdturneringen blev:  Winnie Bech, Flemming Beck, Lissie Halberg og Flemming Halberg. Præmien var 3 flasker vin til hver, sponsoreret af Odsherred Golfklub.

Vinder af damerækken blev BODIL THAARUP. Præmien var et 2 dages miniferieophold på Hotel HøjbySø, som var sponsor for præmien.

Den samme præmie, 2 dages miniferie på Hotel HøjbySø var også udlovet i herrerækken, og her opstod den lidt spøjse situation, at vinderen af herrerækken blev Gert Andersen,  som er medejer af Hotel HøjbySø.

Da han ikke kunne bruge præmien videregav han den til nr. 2 i rækken Erik Andersen.

Øvrige præmier til nr. 2 og 3 i dame- og herrerækken var sponseret af Krone Golf Tours.

Vindere af holdturneringen:

Flemming Halberg, Lissie Halberg, Winnie Bech og Flemming Bech:

DSC04001

 

Vindere af dame- og herrerækken:   Bodil Thaarup og Gert Andersen:

 

DSC04002

Print Friendly, PDF & Email