Opråb fra Rødderne

Kære Klubvenner

Hermed et lille opråb. Jeg håber, I vil hjælpe.

I 2015 startede en lille gruppe frivillige teamet ”Rødderne”

Vores formål er at holde arealet omkring klubhuset og P-pladserne samt området omkring træningsanlægget pænt og nydeligt.

I efteråret 2015 ryddede vi hele underskoven på skrænten mellem det øverste P-areal og vejen. Der havde været en del indbrud i biler parkeret her så en åbning ind til pladsen gjorde at den ikke længere fristede svage sjæle.

Det er især dette område jeg vil rette blikket mod, når jeg nu anmoder om hjælp. Vi plantede i efteråret 2016 ca. 500 Cotoneaster i håb om at de på sigt kan holde ukrudt og hybenroser nede, men det kræver vi er over det hele tiden, så please klubvenner, hjælp vi mangler i den grad mandskab.  Er du en af dem, der synes, det er dejligt at komme i klubben, og samtidigt nyder det flotte anlæg, så tøv ikke; gå ind og snak med Jette næste gang du er i klubben, du er også velkommen til at ringe eller skrive til Sekretariatet, vi behøver virkelig din hjælp.

Med venlig hilsen

Eva Alkestrup

OBS: Det kan være svært at overskue omfanget af at melde sig til sådan en opgave, men tal evt. med dine golfvenner om denne artikel, gå sammen om at tage en dag eller 2, hvor I sætter et par timer af til at give skrænten en overhaling. Din indsats vil blive stort værdsat og kan hjælpe med at Rødderne fortsat har energi til at hjælpe til med at holde anlægget pænt for os alle. /Odsherred Golfklub

Print Friendly, PDF & Email