Peter Gudiksen til tops på Helenehøj

Helenehøjturneringens bedst placerede poserede efter turneringen med deres velfortjente præmier for fotografen.

17 glade deltagere var frisk fra start, til dette års første turnering på 9-hulsbanen. Og med højt solskin kunne det kun blive en dejlig dag.

Alle spillere mødtes på 1.tee, hvor scorekort blev udleveret. For flere af deltagerne var det deres første turnering, hvorfor der blev givet ekstra grundig turneringsinstruks til deltagerne, så de følte sig godt klædt på til turneringsstart. Herefter var der afgang til de 5 teesteder, hvor fra der skulle startes. Turneringen afvikledes i et roligt tempo, så alle kunne være med, og efter et par timers spil, var der samling ved 1. tee igen, og scorekort blev afleveret til turneringslederen. Nogle enkelte ville nyde det gode vejr, og tog derfor lige et par huller mere.

Udsigten på 9-hulsbanen er betagende! Foto er taget fra højdedraget på hul 5, i folkemunde kendt som “kanindræberbjerget”.

Ved 12 tiden var spillet slut, og gåturen tilbage til klubhuset var intet problem, idet vi alle vidste, at fru Hansen ville stå klar med dejligt smørrebrød, og en velfortjent øl eller vand. Efter frokost, var det tid til overrækkelse af præmier til dagens bedst placerede:

  1. plads: Peter Gudiksen = 25 Point, 2. plads: Lena Heide Hansen = 22 Point, 3. plads: Bjarne Hansen = 17 point, 4. plads: Lise Bredmose = 17 point, 5. plads: Annette Valbjørn Birkov = 17 point.

Der blev også spillet om nærmest flaget på hul 8, men ingen fandt slaget til at komme på green i først slag, så præmien blev i stedet ændret til en lodtrækningspræmie, som heldigt blev vundet af Leif Hansen.

Alt i alt en rigtig dejlig dag og turnering, som vi håber flere vil deltage i, når der til august er næste omgang Helenehøj-turnering.

Turneringsudvalget.

Fælles frokost i solskin på terrassen ved fru Hansen afsluttede sammen med præmieoverrækkelsen dagens vellykkede Helenehøjturnering
Print Friendly, PDF & Email