Pinse Morgen turnering

Lone Thue Jensen vandt, da pinsesolen blev skyllet væk i morgenregn, med en flot præstation og 39 point.19 friske deltagere havde meldt sig til dette års udgave af Pinse Morgen turneringen, som var starten på Jubilæums-ugen. Selv om alle havde været tidligt oppe, var der smil hos alle deltagerne. Sammen med scorekort, blev der udleveret et særligt Jubilæumsmærke til bag’en samt lidt bolde, og så var spillerne klar til at starte op kl. 7.00. Vejret var noget overskyet, med uden særlig megen vind, og der var en behagelige temperatur.

Turneringen forløb stille og roligt, men da ca. halvdelen af runden var spillet, kunne vor herre ikke holde sine tårer tilbage, og det begyndte at regne. I starten var det ok, men desværre tog regnvejret til, så det blev sværere og sværere at hold fast på udstyret. Nogle spillere havde dog fuld kontrol, og forstod at komme rundt med en pæn score., hvilket kan ses af resultatet:

  1. Plads: Lone Thue Jensen – 39 Point
  2. Plads: Daniel Clemmensen – 32 Point
  3. plads: Claues Helms – 31 point (hvilket i øvrigt 2 andre spiller også havde, men Claues var bedst på bag-9).

Vinderne blev belønnet med flotte præmier fra dagens sponsor: Pro Golf Scandinavia.

Turneringen blev rundet af med en lækker brunch hos fru Hansen, som havde sørget for dejlig varm kaffe og klassisk brunch – Lige hvad spillerne have brug for. Turneringsudvalget takker for dagens deltagelse og på gensyn til de af deltagerne, der senere på dagen skulle deltage i mandagens Pinse Par Turnering.

 

Print Friendly, PDF & Email