Pinseturnering 2015

Pinseturneringen blev spillet i pragtfuldt vejr og humøret var højt hele dagen.
Pinseturneringen blev spillet i pragtfuldt vejr og humøret var højt hele dagen.

Pinseturneringen blev søndag den 24. maj skudt i gang i rigtig fint vejr, ikke ret meget vind, men masser af sol. Humøret var i top blandt alle 68 spillere.  Pinseturneringen er traditionen tro en parturnering, dog talte den individuelt til Synoptik Cup.

Der var 45 deltagere, der benyttede muligheden for at forhåndstilmelde sig til den efterfølgende fællesspisning i restaurant Hos fru Hansen, og de fik dejlig smørrebrød og en øl/vand. Erland og Grethe Jørgensen vandt turneringen med 44 point, et gavekort på 500 kr. Herefter kom Anni Olsen og Magnus Lomholt med 43 point, gavekort, på en flot tredjeplads kom et juniorpar, Lucas Thue Jensen og Aske Baun-Christensen, ligeledes med 43 point, og 4.-pladsen – også her med 43 point – gik til Thomas Stokholm og Peter Unbehaun. På trods af flere gæstespillere på deltagerlisten, blev alle topplaceringer besat af Odsherred Golfklubs egne spillere. Vinderne modtog klapsalver og gavekort til Pro Golf Scandinavia, Superbrugsen Højby, samt restaurant Hos fru Hansen.

Indlagt i turneringen var også en ”nærmest flaget” konkurrence, som på hul 5 blev vundet af Alice Walder med 4,79 m. Hun deler sin præmie, 2 greenfee billetter til Køge Golfklub, med spillemakker Niels Hansen. Dragsholm Revyen have sponsoreret 2 billetter til en af deres forestillinger, disse blev uddelt som klappepræmier.

Der var tre spillere, der scorede mere end 36 point, nemlig Jes Steffensen (37), Magnus Lomholt (38) og Dan E. Jensen (39). Dans runde var blot et enkelt slag fra tangering af hans egen banerekord, der blev sat i 2012.

Præmieoverrækkelsen var en dejlig afslutning på en god dag, og turneringsudvalget håber at se mindst lige så mange pinsepar til næste års pinseturnering. Tak til Henrik Ryttergaard for hjælp med indtastning af scorekort.

Med venlig hilsen og tak

Jan Kaas Jørgensen, Thomas Stokholm og Annethe Rolling

Print Friendly, PDF & Email