Proassistent

Klubben har indgået en aftale med Jan Kaas Jørgensen om, så han nu fungerer som proassistent og er tilgængelig for undervisningslektioner – primært på Preben Daas fridage.

Det seneste par år har Odsherred Golfklub igen været så heldige at have den 49-årige Jan Kaas Jørgensen som medlem. Det har først og fremmest eliten nydt godt af, hvor han helt naturligt er indgået i førsteholds-truppen. Nu får resten af klubbens medlemmer også mulighed for at trække på hans golf-kundskaber. I overensstemmelse med vores pro, Preben Daa, har klubben indgået en aftale, så Jan fremover vil fungere som pro-assistent. Primært skal han sørge for, at der kan gives undervisning på Prebens fridage, ligesom Jan også vil være i centrum for begyndertræning og dermed udstedelse af golfkørekort.

Jan er bestemt ikke ny i Odsherred Golfklub. Han startede her som junior i 1977, og spillede sig relativt hurtigt ned til single-handicap, så han kunne indgå i eliten sammen med blandt andre Teis Isbrandtsen. I 1990 flyttede han imidlertid til Jylland og arbejdede i Randers Golfklub og senere i en golfforretning i Vejle og i Give Golfklub. Efter en kort periode som greenkeeper i Holbæk, røg han til det nordjyske, hvor han fungerede som greenkeeper om formiddagen og gav træning om eftermiddagen – først i Fjerritslev GK og siden Øland GK. Derfra kom han tilbage til Odsherred og arbejdede i Dragsholm GK, inden han igen blev medlem hos os i 2010.

I vinter har han fulgt DGU og PGA’s trænerkurser, så han har kunnet være godt rustet til sine kommende meriter på drivingrangen.

Tag godt imod Jan. Han vil fremover kunne bookes til træningslektioner mandag eller torsdag gennem Preben Daa’s GolfBox-kalender – klik her .

Print Friendly, PDF & Email