Prøvemedlemskab gælder nu hele året

DSCF2035

Odsherred Golfklub har længe tilbudt prøvemedlemskab til nye golfspillere, der gerne vil se sporten og klubben lidt an, inden de kaster sig hovedkulds ud i medlemskab og indkøb af golfudstyr. Det har tidligere været sådan, at du for 650 kr. kunne prøve træning og baner af i en måned, men nu er prøvetiden blevet udvidet betragteligt.

Op til 1 års prøvetid

Den samlede pakke til nye medlemmer er blevet forbedret. F.eks. er der 10 poletter til driving range med i den opdaterede pakke. Du får stadig undervisning på tomandshånd og mulighed for deltagelse i holdundervisning. Hertil kommer mulighed for at deltage i begynderafdelingens mandagsarrangement, hvor det sociale liv blomstrer og venskaber opstår alt imens der spilles “rigtig” golf og der kan spørges til golfregler m.m. undervejs.

Det udvidede prøvemedlemskab er tilpasset, så så mange som muligt kan få størst mulig glæde af en tryg introduktion til golfspillet, men selvom en masse er justeret og lagt oveni pakken, er prisen uændret. Du får fortsat dit prøvemedlemskab for blot 650 kr. – Og melder du dig herefter ind, trækker vi prisen for prøvemedlemskabet fra kontingentet for dit valg af medlemskab.

preben_daa_tyrkiet

Kender du en, der kunne have glæde af dette tilbud, må du endelig huske at dele denne gode nyhed.Den allervigtigste ændring er dog, at prøvemedlemskabet er udvidet.

Du kan læse mere om prøvemedlemskabet ved at KLIKKE HER. til at gælde for hele resten af det kalenderår, du melder dig ind i. Du har derfor god tid til at benytte faciliteterne og falde stille og roligt til i klubben, danne venskaber og golffærdigheder.

Print Friendly, PDF & Email