Regionsgolf – resultatoverblik

Regionsgolf – resultat af grundspillet 2015:

Odsherred Golfklub deltog i 2015 med 7 hold i Regionsgolf Øst. Det lykkedes A-holdet og Veteran B-holdet at vinde deres rækker, så de går videre til slutspillet. Stort tillykke til begge hold. Herunder kan du læse hvordan det er gået for holdene i denne sæson:

  • A-holdet har vundet 3 ud af 4 kampe og skal spille 1/8 finale den 29. juli mod Værløse på Dragsholms bane. Holdet har i denne sæson bestået af Thomas Stokholm, Kell Andersen, Henrik Ryttergaard, Jan Kaas, Frank Viggo Rasmussen, Karin Lund og Pernille Høst.
  • Veteran B har vundet 5 ud af 6 kampe og skal spille ¼ finale d. 14. august mod enten Hedeland eller København på Hjortesprings bane. Holdet vandt 11-0 over Albertslund begge gange, de mødtes, og det var en fornøjelse at møde spillere, der trods de store nederlag var optimistiske og glade. Roskilde blev slået 7-4 på vores hjemmebane, og lidt ærgerligt vandt vi 11-0 hos dem, da vi havde noteret to forskellige starttidspunkter for dagens kamp, der derfor ikke blev spillet. Vi ville meget hellere have spillet om det. I Holbæk inkasserede vi et nederlag på 7-4, så hjemmebanekampen skulle vindes med mere end dét, og det ville blive et tæt opgør. Heldigvis var alle godt spillende, vi vandt 9-2, og dermed ikke bare kampen, men også den samlede pulje. Veteran B-spillerne tæller Bent Olsen, Svend Stenhøj, Børge Exaudi, Bent Haastrup, Leif Søllingwraa, June Stenhøj og Lis Andersen.
  • B-holdet med Martin Alberts som holdkaptajn havde en meget hård sæson og tabte alle deres 6 kampe. Flere af spillerne led tætte nederlag, så ikke ret meget skulle have faldet ud til Odsherreds side, før et par sejre havde været hjemme.
  • C-holdet med Gunnar Ildor som holdkaptajn sluttede som nr. 3 med 2 sejre og en uafgjort efter at have henvist Midtsjælland i den sidste match til 4. og sidste pladsen med en sejr på hjemmebane på 7-4.
  • Senior A-holdet med John Hansen som holdkaptajn sluttede også som nr. 3 i deres gruppe. Holdet kunne desværre ikke stille hold til de 2 sidste kampe, og det har selvfølgelig påvirket placeringen.
  • Veteran Elite-holdet med Kurt Berntsen som holdkaptajn sluttede også på en 3. plads i deres gruppe.

  • Veteran A-holdet med Leif Bøgedal som holdkaptajn sluttede på en fornem 2. plads med 3 sejre ud af 6 mulige.

Rigtig god sommer!

Tekstmateriale leveret af Svend Stenhøj og Svend Mathiasen.

Print Friendly, PDF & Email