Rødderne – dem er der (u)krudt i!

[metaslider id=8087]

Tak for den store indsats til Rødderne – Odsherred Golfklubs “ukrudtsteam”, der går til den for allersidste gang i år tirsdag den 3. november.

Faktisk holdt gruppen afslutning i sidste uge, men de blev ikke HELT færdige, med det, de havde sat sig for, så en sidste tur bliver det altså til i morgen. Eva Alkestrup siger blandt andet: “Først en stor tak for i går, jeg skal love for vi fik gået til den. Dejligt med så stor opbakning. Jeg har siddet og pillet små stikkere fra hybenroserne ud af mine hænder det meste af aftenen og der sidder stadig nogle, nå pyt det er jeg jo nok ikke alene om, de forsvinder vel af sig selv.”

På afslutningsmødet i sidste uge, blev der talt om næste års indsatsområder. Her blev blandt andet nævnt, at ved indgangen til det nederste bagrum var det meget tiltrængt med en kærlig hånd, samt ved rododendronbedet mellem 9. og 18 green. Øveområdet er også en af vores store opgaver, både på grusarealet omkring måtterne, og ved den nye bøgehæg omkring puttingområdet. Endvidere er der hele ”ukrudtshegnet” ud mod vejen fra vasken og ned mod driving rangen.

Vi vil forsøge at lave en arbejdesplan for den nye sæson som vil blive fremlagt ved et sæsonopstartsmødemøde i foråret en gang.

 

Har du lyst til at være med, så kontakt sekretariatet på sek@odsherredgolf.dk

Print Friendly, PDF & Email