Royal Unibrew flagturnering i høj sol

Dagens glade vindere
Dagens glade vindere

46 glade deltagere var mødt tidligt op på en dejlig sommer dag, og med høje forventninger om, at de ville ære vores Grundlov med flotte resultater. Alle mødte op i sommertøjet, hvor de ved indtjekning, både fik udleveret scorekort, flag og startpose. Og så var der gjort klar, til den ”uhyggelige” runde med slagspil.

Og der var meget at holde regnskab med i dag. For ikke nok med, at alle slag skulle tælles, så skulle der også holdes øje med, hvornår det tildelte flag skulle stilles. Det blev en varm runde, men gudskelov, have alle taget deres forholdsregler, og havde sørget for rigelig med drikkevarer. Og efter runden, ventede ”Fru Hansen” med dejligt smørrebrød.

I A rækken, kunne man af resultatet også aflæse, at det også var fars dag. For de første 5 pladser gik alle til Herrer i følgende rækkefølge: 1. Klavs Petersen (netto 70), 2. Tage Lysgaard (netto 70), 3. Arne Akselbo (netto 71), 4. Henrik E Andersen (netto 71) og 5. Henrik Ryttergaard (netto 73).

I B rækken, ville damerne dog vise sig frem, og her blev resultatet følgende: 1. Mariann L Bours (netto 69), 2. Pia Jørgensen (netto 69), 3. Lone Birkelund (netto 71), 4. Simon Jeiner (netto 72), 5. Michael Taagaard (netto 73).

I Flagspil Turneringen, som blev spillet i en samlet række, kunne feltet dog kun imponere. Hele 40% af feltet havde spillet så godt, at flaget skulle placeres op ad hul 18, eller endda ud på hul 1 igen. Det er lang tid siden, at så mange har nået så langt frem, hvilket også medførte et hav af flag på dette hul. Dette fik de sidste hold at mærke, da der var yderligere forhindringer som skulle forceres. Men de kunne holde tungen lige i munden, så det gik uden problemer.

Turnerings udvalget havde valgt en mere alternativ fordeling af præmier, og de blev fordelt ud over hele feltet. Desværre var nogle af præmietagerne ikke til stede ved denne uddeling, hvorfor deres præmie er lagt i præmie kasse til klubbens hjælper turnering. Men følgende var oppe og modtage en præmie for deres resultat. De nævnes her uden, at vi videregiver placeringen: Mariann L Bours, Lone Birkelund, Frederik Crone, Poul Christensen og Frank Viggo Rasmussen.

Alt i alt en rigtig dejlig dag, og turneringsudvalget takker alle deltagerne for at de havde lyst at spille med.

Næste klub turnering for alle, er årets ”store” turnering Odsherred Open. Denne spilles over 3 dage, og med præmier for ca. 20.000,-. Det hele afsluttes med ”galla” middag lørdag aften med efterfølgende musik og dans. Turnerings udvalget opfordrer til, at man husker at melde sig til i god tid, da der er begrænset antal pladser. Der kan læses mere om turneringen på GolfBox.

Royal Unibrew OHGK terrasse
I dagens anledning var terrassen pyntet ekstra fint med sponsors materialer
Print Friendly, PDF & Email