Så er sæsonen i gang..

Præmiemodtagerne fra Odsherred Golfklubs åbnings-turnering

Odsherred Golfklub afviklede søndag sin Tefal-åbningsmatch, og selvom sæsonen knap er kommet i gang, så bød turneringen på imponerende gode resultater

Der var for alvor dømt april-vejr, da Odsherred Golfklub søndag skød sæsonen i gang med sin traditionelle Tefal-åbningsflag-turnering. Fra morgenstunden var der ikke mange grader i luften, og selvom de steg pænt, så blev de hurtigt forpurret af massiv regn for de knap 50, der havde valgt, at nu skulle der spilles golf. Over middag smilede solen igen over Højby, og varmen og den fine udsigt kunne sagtens nydes fra klubhusets terrasse inden præmieoverrækkelsen.

De bedste af spillerne lod sig imidlertid ikke gå på af det omskiftelige vejr. Således præseterede vinderen Dan Jensen en imponerende runde i fem slag under banens par – brutto. Og det må siges at være kronen på den elitetræningslejr, som klubben har afholdt her i weekenden. Det lover godt for den kommende sæson, hvor de bedste spillere fra Odsherred Golfklub har  som erklæret mål at rykke tilbage op i 3. division.

De i præmie-rækken, der modtog flotte supplementer til køkkenerne fra Tefal, var:

  1. Dan Jensen
  2. Simon Juel Petersen
  3. Stine Guldbæk
  4. Jeffrey Reynolds
  5. Arne Akselbo
  6. Mie Guldbæk
  7. Tage Lysgaard
Print Friendly, PDF & Email