Sikken en fest, vi har haft..!

“Ja, det tror jeg nok vi kan sige!”, lyder det begejstret fra festdeltager og -medarrangør Annethe Rolling, som beretter fra jubilæumsfesten: “Der var 98 tilmeldt, men desværre havde vi nogle afbud, så vi blev 95 meget glade festdeltagere. 35 kunne sidde under vores nye telt på terrassen, et godt valg, da det blev MEGET varmt i restauranten. Vi havde musik af Thomas Andersen, der satte en god stemning lige fra starten og sang rigtig godt.

Der blev serveret en rejecocktail med hvidvin til forretten, derefter var der buffet med helstegt pattegris, grillkylling, pølser, som blev serveret af kokken – forskellige salater og stegte kartofler med masser af brød. Desserten var jordbærkage. En dejlig menu. Fru Hansen havde nogle søde servitricer, som hele tiden sørgede for en god betjening.

Efter maden blev der dans, jeg skal love for der blev danset, dansegulvet var fyldt hele tiden.

Kl. 23.30 kom så det store overraskelse – fyrværkeri – som var sponseret af Emil Nielsen – fra firmaet ”EN tømrer” i Holbæk – og Fru Hansen, hold da helt op, hvor var det flot.

Vi fortsatte med at danse, og slutte af med ”sku gammel venskab”. En dejlig aften sammen med skønne golfvenner. Så kom alle taxaer, da det sluttede ca. 00.30.

Stor tak til alle, specielt fru Hansen og co.

Hilsen Festudvalget.”

 

Print Friendly, PDF & Email