Solvogn Pokalen 2013

Solvogn Pokalen  –  Golfturnering for Danmarks unge elite.

Den 27-28. juli 2013 lægger en af Danmarks bedste golfbaner greens til en spændende og eksklusiv golfturnering for Danmarks lovende ungdom. Det sker når Odsherred Golfklub igen i år afholder Solvogn Pokalen.

Alle er velkomne til at komme og følge spillet hos Odsherred Golfklub, Stårupvej 2, 4573 Højby, og vi tør godt garantere for imponerende spil. Første deltager slår ud lørdag morgen kl. 8. – forhåbentlig i højt solskin. Restaurant ”Hos fru Hansen” er åben, og der er mulighed for at nyde en forfriskning på terrassen med udsigt over golfbanen.

Turneringen henvender sig til de absolut bedste unge golfspillere vi har i Danmark, så vi forventer sublimt spil over hele banen. For første gang nogensinde, er turneringen desuden blevet rangeret, så spillerne får verdensranglistepoint for at komme iblandt de bedste. Naturligvis en kæmpe cadeau.

Tidligere har Europa Tour spiller Joachim B. Hansen vundet den prestigefyldte turnering.

Turneringen spilles over to dage: Lørdag vil der være to runder, og de spillere, der klarer sig bedst, går videre til den sidste runde, der spilles om søndagen.

Førstepræmien til drengerækken er sponseret af Steinberger Hotel Treudelberg, og er et lækkert weekendophold for 2 personer på Steinberger Hotel i Hamborg, naturligvis med golfrunder på den nærliggende bane.

Førstepræmien til pigerækken er sponseret af Odsherred El-Service A/S, og er ligeledes et rigtigt dejligt weekendophold med 1 overnatning og golf for 2 personer i Danmark.

Der er i det hele taget meget flotte præmier til de 8 bedste i drengerækken og de 4 bedste i pigerækken. Herudover er der præmier til den bedste dreng og pige U14 og U16. Øvrige sponsorer af Solvogn Pokalen er EDC Nykøbing Sjælland, Spar Nyrup, Revisionshuset Holbæk, Tømrerfirmaet Holm&Svendsen, Pro Golf Scandinavia og VigFestival.

Kom og hep på Odsherreds egne lovende juniorspillere, Simon Grønkjær-Jensen, der spiller i hcp. 5,4 og Lucas Thue Jensen, hcp. 9,8.

juniordrenge i klubtøj

Fra venstre: Lucas Thue Jensen, Simon Grønkjær-Jensen og Philip Bendix.Lucas og Simon stiller begge op i Solvogn Pokalen for Odsherred Golfklub d. 27.-28. juli.

 

 

Print Friendly, PDF & Email