Solvognspigerne på tur

Berit Vardil vandt
Berit Vardil vandt

Solvognspigerne er Odsherred Golfklubs dameklub, og i anledning af Solvognpigernes 25 års jubilæum, har de skønne damer været på tur til Sverige. Annethe Rolling fortæller:

35 glade Solvognspiger mødte op på parkeringspladsen i klubben, tirsdag den 30. august. Igen var vejret med os. Vi blev afhentet af Vig busser kl. 7.00, og det var godt at busselskabet var så forudseende, at de havde taget en trailer med, vores bags og vogne plus vores tasker fyldte meget. Vi skulle køre til Sverige kl. 7.30, men der var en af pigerne som havde glemt sit pas, så vi skulle lige en smut til Nykøbing for at hente det. Der blev serveret kaffe, te og en ostebolle (fra fru Hansen) i bussen. Mariann Bours og Lisbeth Westi donerede en flaske af det gode humør til busturen. Der blev sunget, snakket og grinet ret meget. Kl. ca. 11 ankom vi til Perstorp Golfklub, derefter var der gunstart. En dejlig bane og vejret var fint. Vi besluttede at præmierne denne dag skulle være ”hidden hole” og det blev Aase Bremer, der vandt førstepladsen, et gavekort til Safran.

Efter endt spil kørte bussen os til Rõstånga Gãstgivergård, hvor vi indkvarterede os og fik vi en 3-retters middag. Mariann fortalte en lille historie om at alle hendes kropdele var forsvundet, og vi havde hyggeligt samvær efter middagen.

Onsdag den 31. august

Kl. 7 – 8 var der morgenmad. Kl. 8:30 kørte bussen til Sõderåsen golfklub hvor der var gunstart kl. 10:00. Denne klub har 50 års jubilæum i år, og det kunne ses, der var pyntet på tee-stederne, første tee med blomster op ad trappen. Scorekort var meget personligt, der stod endda ”Velkommen Solvognspigerne”, vores navn og de spillere, vi skulle spille sammen med, HCP og medspillernes HCP, rigtig smart. En meget flot bane, sødt personale. Vi spiste frokost efter spillet, derefter præmieoverrækkelse. Vinderen blev den der havde lavet de højeste scores begge dage, det blev Berit Vardil, som vandt en ansigtsbehandling hos Salon Kehl i Holbæk (vores sponsor).

Så gik turen tilbage til Danmark, der blev også sunget og drukket i bussen på vejen hjem, de fleste som havde en ægtefælde blev hentet ca. kl. 19.30 på parkeringspladsen i klubben.

En rigtig dejlig tur som Eva Alkestrup Skop havde arrangeret.

solvognsjubiturB2016

Der er masser af skønne fotos fra turen på Solvognpigernesfotoside. Bliv inspireret til selv at deltage i klubben ved at kigge med her:  https://photos.google.com/share/AF1QipMCO3MrGXpy7Sa6PpAiG4CNe93VXJBEkMV4-LeZ_cWltyUGCG_8YXf3DRW7Y9hwSw?key=SHN1WlBKZjFsbW45akNVXzJkT1JBWUhNYmxxSW5n

Print Friendly, PDF & Email