Sponsor Event 2013

Erhvervslivet mødes i Odsherred Golfklub

Med et ekstra lag tøj mod den isnende vind, mødtes et bredt udsnit af Odsherreds erhvervsliv torsdag d. 3. oktober, da Odsherred Golfklub lagde bane og lokaler til et arrangement med klubbens sponsorer i fokus. Sponsor Event 2013 blev skudt i gang med en introduktion af sponsorudvalgets medlemmer og inddeling i hold. De øvede golfere spillede 7 udvalgte huller, mens begyndergruppen blev introduceret til ”verdens letteste spil” af udvalgsformand Kim Alkestrup. ”Det er meget simpelt. Man har en bold, noget udstyr og et hul, og så bruger man bare udstyret til at få bolden i hul”, var Kims indledende tale til de helt nye golfspillere. Udover puttekonkurrence og et smut forbi driving range, blev det også til 3 huller på klubbens kortbane, mens de øvede forsvandt ud over fairways på den smukke 18-hulsbane.

Hotel HøjbySø og Revisionshuset Holbæk leverede vinpræmier, der efterfølgende blev hjembragt af bl.a. Martin Spendrup, RedOffice/PKC, der fik flest stableford point, mens det var et hold bestående af Mariann Bours, Kim Bours ApS, Jens Hagelund, Dragsholm Sparekasse og Dan E. Jensen, Odsherred El-Service, der vandt holdkonkurrencen. Dorte Andreassen fra Dortes Skilte vandt begyndernes puttekonkurrence. Herudover var der en 2.-præmie til Jens Hagelund, samt klappepræmie til Kim Bours.

Under den afsluttende middag gik snakken lystigt, og der blev berettet om mindeværdige slag og episoder under dagens golfrunde.

Odsherred Golfklubs sponsorudvalg er tilfredse med arrangementet, og glade for at det kan lade sig gøre at samle klubbens støtter om et fællesarrangement med plads til alle, uanset golferfaring og –niveau. Golf er jo heldigvis indrettet således, at alle kan samles om det. Klubbens træner Preben Daa støtter også sin klub, og deltog i arrangementet. Han påpegede fordelene ved at tage forretningsmødet med ud på golfbanen, idet man her har en enestående chance for at se sin forretningsforbindelse reaktioner på optur og i pressede situationer undervejs.

Arrangementet var meget vellykket og der planlægges allerede et tilsvarende i 2014, hvor Odsherred Golfklub håber, at endnu flere sponsorer har mulighed for at tilslutte sig.

sponsorevent2013fSponsorevent2013eSponsorevent2013dSponsorevent2013cSponsorevent2013bSponsorEvent 2013

Print Friendly, PDF & Email