Standerhejs og generalforsamling

Med afholdelse af den traditionelle standerhejsning, én ordinær og to ekstra-ordinære generalforsamlinger inden for stort set en måned er der nu basis for, at medlemmerne af Odsherred Golfklub kan koncentrere sig om det, vi er fælles om i resten af sæsonen – nemlig at spille golf.

Standerhejsningen blev afholdt 9. april i bidende kulde, men trods alt med en smuk skyfri himmel. Omkring 50 sangglade medlemmer stemte i efter bedste formåen på ”Der er ingenting, der maner”, mens Dannebrog og klubflagene blev hejst ned foran klubhuset. Og, ja, man havde husket, at dagen var officielt flagdag for markeringen af Danmarks besættelse i 1940, så den nationale dug var på halv stang til kl. 12, som reglerne foreskriver.
Efter baneudvalgsformand Hans Møller Olesen dejligt kortfattede (set i de lave temperaturers perspektiv) velkommen til en ny sæson, blev de fremmødte inviteret indenfor for at inspicere de ombygninger af den gamle proshop og etableringen af det nye sekretariat, som er sket hen over vinteren.
Den store mængde af generalforsamlinger startede allerede 13. marts, hvor der blev diskuteret vedtægtsændringer. De blev efterfølgende vedtaget på den anden ekstra-ordinære generalforsamling, der lå i lige forlængelse af den ordinære generalforsamling i lørdags, 16. april.Den ordinære generalforsamling, der afholdtes i Højby Hallen, var generelt præget af god ro og orden samt en næsten urban tone. Og selvom specielt formandens beretning var til debat, så viste det sig, at der er generel opbakning til det arbejde, som bestyrelsen lægger for dagen.
Et af de punkter, der blev debateret ivrigt, er anlæggelsen af yderligere 3 huller i forbindelse med korthulsbanen og ikke mindst økonomien bag dette skridt. Et stort flertal bakkede imidlertid op, og chefgreenkeeper Finn Thuesen bedyrer, at han og hans stab vil begynde såningen af green i juni, så vores korthulsbane nu med 9 huller kan tages i brug fra sæsonstart 2012.
Bestyrelsen blev ændret en smule, da Henrik Bendix har besluttet at trække sig et år før tiden af personlige årsager. I stedet indtræder Elsa Ørhede. Også den anden suppleant, Birger Hansen, kan nu kalde sig bestyrelsesmedlem, da han blev valgt ind i stedet for den afgående Marianne Poulsen.

Print Friendly, PDF & Email