Store smil og blæsevejr ved Royal Unibrew-turneringen

Royal Unibrew turneringen blev spillet i to rækker med præmier til nr. 1-4. Herudover var der præmier til de to vindere af dagens "tættest hullet"- konkurrence.
Royal Unibrew turneringen blev spillet i to rækker med præmier til nr. 1-4. Herudover var der præmier til de to vindere af dagens “tættest hullet”- konkurrence.

Odsherred Golfklubs trofaste sponsor, Royal Unibrew, havde igen i år leveret fine præmier til weekendens turnering, som blev spillet i noget bedre vejr end prognoser havde forudsagt. Dog var der en kraftig vind, som formentlig drillede flere af spillerne. Men trods blæsevejr var der alligevel flere spillere, der var tæt på at spille op til deres handicap, og med deres resultater gjorde sig fortjent til en tur på sejrspodiet:

B-rækken blev vundet af Poul Christensen, 35 point, 2.-plads: Mariann Bours, 34 point, 3.-plads: Susanne Guldbæk, 34 point og 4.-plads: Pia Jørgensen, 32 point.
A-rækken blev vundet af Bent Haastrup, 36 point, 2.-plads: Klavs Petersen, 35 point, 3. plads: Peter Unbehaun, 32 point, og 4.-plads: Arne Akselbo 31 point.
Der var ligeledes en “tættest hullet”-konkurrence, og her blev de to velplacerede slag på henholdsvis hul 12 og 8 præmieret. Pernille Høst og Thomas Sebastian Stokholm høstede klapsalver og præmier for deres flotte slag.

Næste klubturnering er en par-turnering, og du kan stadig nå at tilmelde dig indtil torsdag den 21. maj kl. 12.00. Pinse morgen par-turneringen spilles søndag den 24. maj.

Print Friendly, PDF & Email