Tak for hjælpen turneringen

Det er ikke så tit, at vi i sekretariatet har mulighed for at lave turneringsreportager uden jeres hjælp. Til hver en tid vil det være mere spændende at læse et indlæg, der er skrevet af en deltager, end af en medarbejder med en resultatliste i hånden. Men denne gang er det anderledes, vi har nemlig været med! – Fotos fra dagen kan ses nederst på siden her.

 143 af klubbens ca. 1.000 medlemmer har i 2014 givet en hånd med. Der er løst store og små opgaver, her-og-nu og langvarige opgaver, opgaver i regn, sol og inden døre. Og hvad gør man, når så mange glade golfspillere skal have en ordentlig tak for hjælpen? Man kvitterer med en turnering. På bestyrelsens initiativ er Tak-for-hjælpen turneringen 2014 derfor blevet til.

 Greenkeeperne havde stor fornøjelse ud af at sætte banen helt særligt op i dagens anledning. I andre klubber spilles der Greenkeepernes Hævn-turneringer, hos os går det mere venligt for sig, og greenkeeperne sagde bl.a. tak for hjælpen ved at drysse ikke-flytbare-forhindringer ud over en stribe af banens huller. Således skulle der spilles rundt om ”tabt udstyr” på 3. green, chippes over et net foran 10., og gennem et loop på 15. På mystisk vis havde de fået hullet til at skrumpe på 12., og for at være sikre på, at alle deltagere fik set den nye bunker på hul 8, var hullet i dagens anledning flyttet hertil.

 Personalets tak-for-hjælpen hilsner i øvrigt var ligesom greenkeepernes skovle og koste på 3. green, drysset nænsomt ud over de smukke 18 huller, der i dagens anledning var badet i sensommersol. Det varede ikke længe før morgentågen var brændt væk, og på en vindstille solbeskinnet dag, blev vores golfanlæg præsenteret på bedste vis. Hvis det virkelig er greenkeeperne, der er ansvarlige for vejret også, så skal de så absolut høste ros herfra!

 Allerede på hul 1 havde Pro Preben Daa lavet en udfordring, der kunne udløse den første præmie: Kom nærmest midt fairway – en rigtig Pro-udfordring, og ramte du helt skævt, stod han helt sikkert i kulissen og vinkede for at minde om hvor der kunne findes hjælp til lige slag.

 På 5. hul var servicen i top: Rengørings- og viceværtparret Birthe og Svend havde omdøbt baneservicebilen til ”Rengøringsbil”, og fejede og rengjorde både golfspillere og deres udstyr og delte chokolade ud. Alle, der havde været en tur på hul 5, gik derfra med farvestrålende balloner, skinnende udstyr og strålende humør.

 På hul 7 var der mulighed for at forbedre sin score betragteligt. Hullet kunne spilles ”helt almindeligt” eller man kunne spille efter det udfordrende ”dobbelt-op”-hul.

 Centralt placeret ved 8. teested – det må siges at være et trafikknudepunkt – havde vi selv taget plads på toppen af bakken med hjemmebagte pandekager og kaffe fra fru Hansen. Den faste beboer, katten Asger Olsen, flyttede diskret fra hul 11 til en solbeskinnet bænk i nærheden af det gode selskab, der i hold af 3 og 4 kom forbi hele formiddagen. De fleste nåede mindst 2 ture til pandekageboden, og vi er stolte af at meddele, at der kun næsten var udsolgt til sidst. Vi bød desuden på ren Masters stemning, når der blev slået ud på hul 8, hvor ansigtsudtrykkene var ubeskrivelige, når det gik op for spillerne, at der var præmie til tættest hullet – og at hullet var i bunkeren.

 På hul 14 skulle man til sit første slag anvende ”forkert” golfudstyr, dvs. venstrehåndsjern, hvis man er højrehåndet, og omvendt. Og på hul 18 var der rullet dansegulv ud så man kunne få sig en svingom til Dolly Parton.

 Til slut samledes vi på toppen af klubhuset til forloren hare og gaveregn. Der var præmie til de… ja, vi har faktisk ikke tal på det, men ca. 18 bedste – foruden vinpræmier fra HøjbySø til alle, der var tættest hullet på par 3-hullerne. Og herefter var der så lodtrækningspræmier.

 Præmierne er indsamlet gennem året, og er overskudspræmier fra turneringer, donationer, og sponsorater. Turneringsansvarlig Kell Andersen har gjort sig umage for at samle så stort et gavebord som overhovedet muligt, og vi synes bestemt, hans mission var vellykket. Herudover har vi byttet os til greenfees på andre baner, når vi er ude til kurser og netværk, og dansegulv, balloner og chokolade har vi modtaget fra samarbejdspartnere og venner af klubben.

 Annethe Rolling, som er velfungerende frivillig-koordinator, tilføjer: ”Tusinde tak for den positiv måde at hjælpe med. Specielt tænker jeg på alle de opringninger, hvor jeg skulle finde mentor til nye medlemmer og prøvemedlemmer.  Alle, som jeg har været i kontakt med, har været glade for at træde til. Jeg har også hørt fra flere af de nytilkomne hvor dejligt det er, at de bliver modtaget med en hjælpende hånd. En stor tak til alle forcaddies også, det er dejligt, I træder til og er glade for at hjælpe. Jeg glæder mig til næste sæson, hvor jeg kan kontakte Jer igen. Klubben kan bruge flere frivillige, så kontakt mig, hvis du/I har tid til at hjælpe.”

 Både personale og bestyrelse håber, I alle føler jer og jeres indsats for klubben værdsat. Vi er meget taknemmelige, og glæder os enormt over opbakningen og entusiasmen, der bobler i vores fælles klub.

Jette og Julie i sekretariatet.

Print Friendly, PDF & Email