Tak for hjælpen!

20160820_160157Cirka halvdelen af Odsherred Golfklubs 907 aktive medlemmer er sommerhusbeboere, så når klubben i løbet af 2016 har registreret 158 af medlemmerne som frivillige hjælpere, er der virkelig tale om enestående opbakning.

IMG_5798De frivilliges opgaver i løbet af året spænder vidt. Der er selvfølgelig bestyrelsen, men hertil kommer alle dem, der hjælper ved turneringer, på arbejdsdagen og i diverse udvalg, der favner meget bredt. Den store vifte af muligheder for at hjælpe til betyder, at der altid kan findes et sted, hvor man kan give sit frivillige bidrag.

SAM_0529Rødderne luger ukrudt og holder parkeringspladsen pæn og imødekommende, superbedsterne tager imod skoleklasser, der flytter gymnastikundervisning og udedage ud i golfklubben til golfintroduktion, og andre udvalg frigiver personale-ressourcer ved at hjælpe med at samle træningsbolde og hjælpe greenfeegæster til rette i højsæsonen. Der er arbejdsgrupper og udvalg, der holder møder og planlægger, mens andre blot aftaler overordnet, hvad der skal gøres, og så kommer de og gør det, når de har tid.

”Frivillighed er jo selvforstærkende, for det er både en fed følelse, at have bidraget, og så er det utrolig hyggeligt at mødes ”om noget” med andre, siger Jette Rude og Julie Jensen fra golfklubbens sekretariat samstemmende. ”Det er en fornøjelse at se Odsherred Golfklub som socialt samlingspunkt, hvor folk også mødes om andet end golfspillet, og det er helt tydeligt at de frivillige hygger sig med deres forskellige opgaver – og det giver endnu flere lyst til at være med.”

  IMG_5783Lørdag d. 20. august var alle klubbens frivillige og sponsorer indbudt til årets TAK FOR HJÆLPEN turnering. Det er klubbens og personalets måde at sige tak for alle de ekstra hænder, bidrag og den gode stemning i løbet af året. SAM_0508Turneringen er en kombination af ”greenkeeperens hævn”, indlagte konkurrencer fra pro’en og hyggelige indslag fra personalet og den helt store arbejdshest på dagen er den frivillige frivilligkoordinator Annethe Rolling.

IMG_5784Ved årets turnering var 78 frivillige og sponsorer således i aktion og dystede i præcision, venstrehåndsslag, undvielsesmanøvre og i det hele taget en noget særpræget omgang golf. Heldigvis stod rengørings- og altmuligtmandsparret Birthe og Svend klar med ostemadder og rødvin på hul 5, så man uanset om man kom forbi klokken 10 eller 13, kunne få lidt at styrke sig på. IMG_5787Imens havde sekretariatet slået lejr på toppen af hul 8 med en fransk croissant-café. DSCF0062Greenkeeperne havde strøet skilte og redskaber ud over banen som forhindringer, og gjort det – mildest talt – vanskeligt, at få bolden i hul.SAM_0533

Alligevel lykkedes det Pia Jørgensen at lave 38 point (2 bedre end handicap), og dermed vinde årets Tak For Hjælpen-turnering. Pia fik derfor lov til at vælge først på det bugnende præmiebord, der både bød på greenfee- og biografbilletter, tasker, tæpper, golfudstyr og meget andet.

SAM_0530Vi er rigtig glade for at kunne invitere klubbens sponsorer til at deltage denne dag, for det er jo nærmest klubbens creme de la creme, der er samlet – alle dem, der giver noget af sig selv for at forme vores forening, gøre den levende og hjertevarm. Og det indtryk går vores sponsorer hjem med, det kunne da ikke være bedre.20160820_120808

Det er tredje år Odsherred Golfklub afvikler Tak For Hjælpen-turnering. Dette år var det gennemgående tema fransk, og man kan kun gisne om hvad personalet finder på til næste år, når hele klubben fejrer 50 års jubilæum.

Tak for Hjælpen-turneringen nyder stor opbakning af sponsorer, således leveres gavekort, præmier, kaffe, kakao, croissanter, rødvin, brød og ost som en gave til deltagerne og er med til at gøre det store arrangement ekstra festligt. Tak til jer ALLE for at hjælpe os hele året og i særdeleshed på dagen med at gøre Odsherred Golfklub til netop den forening, den er. Det er værd at være glad og stolt af!

SAM_0540 SAM_0544 SAM_0516 SAM_0513 SAM_0511 2016-08-20 15.24.26

Print Friendly, PDF & Email