Tre sejre og én delt

Det blev lige præcis lige så spændende, som der var lagt op til, da Odsherred Golfklubs andethold på hjemmebane mødte Ledreborg søndag d. 14. august i kval.rækken i DGU’s Danmarksturnering. Holdet kæmpede for en plads i oprykningsspillet, og det krævede en sejr over Ledreborg. På forhånd havde klubben inviteret sponsorer, medlemmer og borgere i området til at komme og bakke holdet op, og de fremmødte fik spænding til det sidste, idet ingen matcher blev afgjort før 17. hul. Negle blev bidt helt ned til rødderne, men spillerne holdt heldigvis ro på nerverne, og leverede en overbevisende sejr på 12-2 – et resultat, der slet ikke afspejler den fight, der stod på. Henrik Ryttergaard, Kell Andersen, Henrik ”Nuller” Andersen og forsome’n med Jan Kaas Jørgensen og Thomas Sebastian Stokholm fik alle tætte sejre hjem, mens Claus Søby og unge Aske Baun-Christensen delte (spillede uafgjort) i deres matcher. Den samlede sejr sender holdet i oprykningsslutspil om en plads i 4. division, og dette finder sted i Gilleleje den 4. september.

Også Odsherreds tre øvrige hold var i aktion på hjemmebane søndag. Her delte førsteholdet point med gæsterne fra Midtsjælland, og slutter hermed sæsonen som nr. 3 i 3. division.

Damefusionsholdet har fået en svær start og med besøg af Trelleborg, var det ikke en nem opgave, der ventede Odsherreds og Dragsholm golfklubbers fælles damehold. Det blev dog til en flot og tiltrængt sejr på 6-3 mod en på papiret uovervindelig modstander. Rigtig flot afslutning på holdets første sæson.

Jordy og Reynolds i aktion
Foto: Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds, der spiller forsome for veteranholdet var i store vanskeligheder søndag. Efter 7 huller var de nede (bagud) med 5, men de kæmpede sig op på siden af modstanderne og spillede blændende til slut, hvilket gav dem den vigtige 4-pointssejr.

Veteranholdet kunne med en sejr blive 2’er i første division, men med et nederlag også rykke ned i 2. division. Hjemmebanen blev en vigtig fordel, for selvom Odsherreds spillere var bagud flere gange undervejs, lykkedes det at sejre overbevisende 11-3. Hermed blev København ikke blot sendt hjem med nederlag, men også med nedrykning til 2. division.

Steen Storland, sportsansvarlig, Odsherred Golfklub

Print Friendly, PDF & Email