Veloverstået Generations- og familieturnering

generationsturnering collage

GENERATIONS- og FAMILIE Turnering.

52 friske golfere var mødt op en grå søndag morgen. Vejrudsigten havde i lang tid ikke lovet det bedste vejr, men selvom det var gråt og småkoldt, var regnen i det mindste holdt op, så der kunne ses frem til en hyggelig runde i selskab med familie og gode venner.

Efter der var afhentet scorekort, blev hele turneringen sat i gang med et trut i hornet, som sikkert kunne have vækket de fleste i byen. Og herefter gik det lystig afsted i det festlige spilleformat Greensome, hvor man spiller som et par, og så skiftes til at slå til samme bold.

Banen var klædt i efteråret fine farver, men den stride vind, som havde blæst i dagene op til turneringen, havde sørget for mange blade på banen, hvilket til tider medførte, at boldene have en tendens til at ville gemme sig. Men fundet, det blev de.

Det hele forløb i et roligt tempo, men dog heller ikke langsomt, hvilket de kunne ses på, at de første var under 4 timer, hvilket er rigtig pænt tempo, når der spilles turnering.

Efter rengøring af sko, udstyr og vogne, kunne man mødes i varmen hos Fru Hansen. Og her kunne man med stor forventning, se frem til, at når alle deltagere var kommet ind, skulle der igen nydes den gode mad fra Fru Hansen. Der var bestilt buffet, og her kunne man se frem til både suppe, kylling, ribbensteg, kartofler, brød og meget mere. Og da Fru Hansen efterfølgende også gav gratis is fra is boksen, så var lykke gjort.

Så mens deltagere kunne nyde denne ekstra dessert, kunne turnerings udvalget dele præmier ud. Der var ingen sponsor til denne turnering, så det var den opbygget præmie puljen, og dermed deltagerne fra årets tidligere turneringer, som var blevet brugt til at købe gavekort til Fru Hansen og Pro Golf Scandinavia. Og resultatet fra de 2 rækker blev som følger:

A-Række, den ægte generationsrække;

  1. Kristian Nicolaisen & Niels Nicolaisen 37 Point
  2. Stig Jørgensen & Sofus Jørgensen 34 Point
  3. Kalle Christensen & Aske Baun-Christensen 33 Point
  4. Simon Juel Petersen & Klavs Petersen 33 Point
  5. Henning Clemmesen & Daniel Clemmesen 33 Point

B-Rækken, Fætter/Kusine – Bror/søster, samt venner med min. 20 års alder forskel:

  1. Henrik Ryttergaard & Theis Rørmann Rosengaard 39 Point
  2. Anette Møller Olsen & Martin Herluf 34 Point
  3. Michael Alstrup Kristensen & Helena Jensen 31 Point

Her ud over blev der også spillet nærmest flaget/hullet på 3 af par 3 hullerne, og her var de dygtige spillere følgende;

Hul 2:                  Theis Rørmann Rosengaard   2,62 m

Hul 5:                  Anette Møller Olsen                 3,09 m

Hul 12:               Michael Christensen                 6,02 m

 

Der blev klappet af alle vinderne, og der var også fundet klappepræmier frem, hvilket nogle blev rigtig glade for.

Herefter blev der takket for en dejlig dag, og opfordret til, at man også kunne deltage i året sidste turnering, MORTEN GÅS Turneringen, som afholdes d. 30. oktober, hvor der skal spilles om gode ænder og andre gode sager.

Turnerings udvalget.

Print Friendly, PDF & Email