Klubmesterskaber 2020 – Slagspil

Turneringsreferat

Så var det blevet den tid på året, hvor vi skulle finde årets første Klubmestre. Og i lighed med sidste år, hvor vi prøvede et nyt format af, havde vi samlet alle Klubmestre Slagspil i en weekend. Vi skulle derfor finde både en slagspilsmestre i de åbne rækker og i de aldersbetingede rækker. Og det var både for damer og herrer. Og igen i år havde vi fremgang i deltagerantallet. Med over 50 deltagere mener vi, at vi har fundet det rigtige format.

De ”seje” spillere som deltog i de Åbne Mesterskaber, skulle spille 36 huller om lørdagen og 18 huller om søndagen. Dem som kun deltog i de aldersbetingede rækker, kunne ”nøjes” med 18 huller begge dage.

De første slog ud klokken 8.00 lørdag morgen, hvor vejret var en del overskyet. Vejrudsigten lovede regn, men den trak heldigvis sydover, hvorfor 1. runde kunne spilles i behagelige temperaturer. Alle spillere kom godt afsted, og dem der kunne holde styr på deres nerver, kunne komme 1. runde rundt med en flot score.

Da 2. runde kom i gang, for de der skulle en tur mere rundt, kunne de nu nyde en dejlig sommerdag. Men ikke alle kunne holde det gode resultat fra 1. runde, hvorfor flere desværre måtte notere en noget dårlig score. Dette viser, at det at gå 2 runder på en dag, er svært, og man skal have trænet i at holde sammen på sit spil. Dette medførte en del rokeringer i feltet.

Dag 2 søndag var der lovet godt vejr, så der var noget af en bet, at da feltet var blevet sendt afsted, kom der en ordentlig skylle fra oven. Heldigvis var det ikke noget som blev ved, og regnen aftog efter en lille times tid, og herefter fik vi igen en dejlig sommerdag at spille golf i. Og da der blev spillet i ”omvendt” rækkefølge, hvilket vil sige at dem som skulle spille om titler slog ud sidst, var der god mulighed for alle at se de kommende mestre komme ind efter deres runde. Og da det hele var overstået, kunne vi herefter kåre dette års klubmestre, og det blev som følger:

Åbne Dame Række: Mester = Karin Lund (262 slag) / Runner-Up = Lone Thue Jensen (271 slag)

Åbne Herre Række: Mester = Benjamin Müller (221 slag) / Runner-Up = Aske Baun-Christensen (232 slag)

 

Og i de aldersbetingede rækker blev resultatet følgende;

Junior Drenge: Mester = Nicolaj Edvardsen / Runner-Up = Malthe Lyngbo

Midage Herre: Mester = Benjamin Müller / Runner-Up = Jonas Vej

Senior Damer: Mester = Lone Thue Jensen / Runner-Up = Pernille Høst

Senior Herre: Mester = Henrik Ryttergaard / Runner-Up = Thomas Sebastian Stokholm

Veteran Damer: Mester = Karin Lund / Runner-Up = Bodil Thaarup

Veteran Herre: Mester = Henrik Nuller Andersen / Runner-Up = Søren Kjerrumgaard

Super Veteran Damer: Mester = Kirsten Jordy / Runner-Up = Winnie Bech

Super Veteran Herre: Mester = Svend Mathiasen / Runner-Up = Geoffrey Reynolds

 

ET KÆMPE TILLYKKE TIL ALLE KLUBMESTRE. De vil få overrakt pokaler i forbindelse med afholdelsen af de åbne mesterskaber i Hulspil medio september.

De bedste spillere fra alle rækker går nu videre til først at spille om klubmesterskaberne i Hulspil i den førstkommende weekend, og til de Åbne Hulspils mesterskaber som spilles i weekenden 19. og 20. september.

 

Der blev også spillet nettospil, hvor man kunne medregne sit handicap, i alle rækker, og her blev vinderne;

Åbne Dame Række = Lone Thue Jensen

Åbne Herre Række = Benjamin Müller

Junior Drenge Række = Nicolaj Edvardsen

Midage Herre Række = Benjamin Müller

Senior Dame Række = Lone Thue Jensen

Senior Herre Række = Henrik Ryttergaard

Veteran Dame Række = Karin Lund

Veteran Herre Række = Henrik Nuller Andersen

Super Veteran Dame Række = Winnie Bech

Super Veteran Herre Række = Peter Villemoes Olsen

 

Alt i alt en herlig og dejlig start på dette års Klubmesterskaber. Der er nu 2 weekender tilbage, og vi har fundet mange nye klubmestre.

Og for alle jer som ikke var med, bliver der god mulighed for at komme og ønske tillykke når der skal overrækkes pokaler søndag d. 20. september. Og her man også mulighed for at deltage i klubbens ”Mens Vi venter” turnering. Man kan tilmelde sig på GolfBox.

 

Sportsudvalget / Turneringsudvalget.

 

 

Print Friendly, PDF & Email